- Poruka
- 5.862
tipicno za zene....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nekad treba prekrsiiti zakon,ako to ide protiv tvojih osecanja.......ako ne ide,e onda okd4ch4:pa moguce da zbog toga mislim da sam pogreshio....
ali opet kad pogledam u Dachin zakonik, lepo kaze....
prikrivash, sakrivash ili lazesh Dachu dobijesh shut kartu, jes malo grubo, ali ebga
ja sam sa njom i raskinuo zato shto je ona krila od mene da nije bila samo u vezi sa tim dechkom i Dacha je postupio po zakonu....ali neshto dobuko iz dachine glave je podnelo zalbu tako da se dacha malko zbunio :-?
Е овако нешто сам у сушти ни ја хтео да напишем само мало лепше да делује као да сам паметанKad_LupimLupim:Ako je istina to da je ona u zakonitom braku sa nekim tamo bivsim јebachem i sve to sa 19 godina... nek' si je odјeb'o... teraj to u pichku materinu, nije ona cista u vugla kad je dozvolila da joj se sve to desava i plus ko zna kakva jos sranja stoje iza nje za koja ne znas. Njoj treba staratelj, a ne decko.
Jbem ti danasnju omladinu, raspad sistema, sve samozivo, neodgovorno i polupano, a svi oce da budu neki qurac i igraju se matorih. Shamare i u vojsku sve, pocevsi prvo od klinkica 14+ godina.
ko zna,mozda bila trudna...Alexxandar:Kad se pre udala...![]()
Pajper:ko zna,mozda bila trudna...
Dacho,pazi,mozda i dete krije
aaa,salim se
neeego,dacho,ja i ti jos nismo odigrali onu partiju saha![]()
Takođe...bo!:meni na pada na pamet prije 27-28