Condom challenge

posle ledenog izazova dosao je i ovaj..sta sve dokonima nece pasti na pamet :)

jel neko probao? :lol:

Nema ovo nikakve veze sa seksom, niti je duhovito. Duhovito nije, a nije ni vjesto. Prevara je u pitanju, jer ona uvlaci jednu stvar a izvlaci drugu i sad budala misli da je ista stvar. To ko lose smrka drogu pa mu zavrsi vecina u grlo i ode u zeludac, tragedija... nedaj boze, mozda ode i u pluca malo, a to je stvarno opasno. Znaci: kada se drogirate, svrha nije da vam prah stigne do pluca, jer da jeste onda bi narkomani vukli crpaljkom/slamkom kroz usta u pluca, a to eto ne rade... Treba da dodje do mukozne membrane nosa, a ne u pluca.

Poslednja izmena:
Ovo je strucno objasnjenje....:lol: nadam se da nije i iskustveno..:(
Pazi, nekome ce zbog ovakve teme da padne na pamet da nosni otvor i usni otvor jesu povezani, i jesu, i onda ce da pomisli, ako je lud, a jeste obicno covjek je lud svaki, da treba mozda tako da smrka putem vucenja u pluca kroz usta ili bilo sta... A to su jako opasne stvari, pa eto. Znam po sebi da covek moze da bude tako glup da se bode u smjeru suprotnom od krvotoka...

Po komentarima ce videti da to nije u redu a ako ipak uradi tako nesto
znaci da je glup 100% i da mu pomoci nema, ako se pre toga ne ugusi
Ovakve teme i sluze da se ljudima pokaze sta NE treba da rade...

vec ovako nesto da rade sa tim kondomom a ne da ga guraju u nos :)

320032-sex03-ras-foto-shutterstock.jpg

Poslednja izmena:
Pazi, nekome ce zbog ovakve teme da padne na pamet da nosni otvor i usni otvor jesu povezani, i jesu, i onda ce da pomisli, ako je lud, a jeste obicno covjek je lud svaki, da treba mozda tako da smrka putem vucenja u pluca kroz usta ili bilo sta... A to su jako opasne stvari, pa eto. Znam po sebi da covek moze da bude tako glup da se bode u smjeru suprotnom od krvotoka...

slobodno se zali ovima na YT-u.
mi samo prenosimo klip.. on je na njihovom serveru :)

i da..ima ih jos gomila slicnih...cak je to probala i cuvena glozell green :)

https://www.youtube.com/user/glozell1

inace riba je looda 100% :)

mozes na suptilniji nacin otkriti da si gej od ovoga

Back