- Poruka
- 129.149
posle ledenog izazova dosao je i ovaj..sta sve dokonima nece pasti na pamet 
jel neko probao?

jel neko probao?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cuti.. oblio me je znoj![]()
cuti.. oblio me je znoj![]()
Nema ovo nikakve veze sa seksom, niti je duhovito. Duhovito nije, a nije ni vjesto. Prevara je u pitanju, jer ona uvlaci jednu stvar a izvlaci drugu i sad budala misli da je ista stvar. To ko lose smrka drogu pa mu zavrsi vecina u grlo i ode u zeludac, tragedija... nedaj boze, mozda ode i u pluca malo, a to je stvarno opasno. Znaci: kada se drogirate, svrha nije da vam prah stigne do pluca, jer da jeste onda bi narkomani vukli crpaljkom/slamkom kroz usta u pluca, a to eto ne rade... Treba da dodje do mukozne membrane nosa, a ne u pluca.posle ledenog izazova dosao je i ovaj..sta sve dokonima nece pasti na pamet
jel neko probao?
Pazi, nekome ce zbog ovakve teme da padne na pamet da nosni otvor i usni otvor jesu povezani, i jesu, i onda ce da pomisli, ako je lud, a jeste obicno covjek je lud svaki, da treba mozda tako da smrka putem vucenja u pluca kroz usta ili bilo sta... A to su jako opasne stvari, pa eto. Znam po sebi da covek moze da bude tako glup da se bode u smjeru suprotnom od krvotoka...Ovo je strucno objasnjenje....nadam se da nije i iskustveno..
![]()
Pazi, nekome ce zbog ovakve teme da padne na pamet da nosni otvor i usni otvor jesu povezani, i jesu, i onda ce da pomisli, ako je lud, a jeste obicno covjek je lud svaki, da treba mozda tako da smrka putem vucenja u pluca kroz usta ili bilo sta... A to su jako opasne stvari, pa eto. Znam po sebi da covek moze da bude tako glup da se bode u smjeru suprotnom od krvotoka...
Pazi, nekome ce zbog ovakve teme da padne na pamet da nosni otvor i usni otvor jesu povezani, i jesu, i onda ce da pomisli, ako je lud, a jeste obicno covjek je lud svaki, da treba mozda tako da smrka putem vucenja u pluca kroz usta ili bilo sta... A to su jako opasne stvari, pa eto. Znam po sebi da covek moze da bude tako glup da se bode u smjeru suprotnom od krvotoka...
dzaba... trebalo je jos puuuno oceva to da koristi.. YT je prepun toga
https://www.youtube.com/results?search_query=Condom+challenge
aj zenske jos i da razumem..ali sto muskarci imaju da stavljaju kondom u usta![]()