Condition Zero - deleted scenes

gost 30064

Elita
Poruka
16.609
Pozdrav, igram tu igru i idem na world map i imam tamo crvene kockice - locked, plave kockice - unlocked i zelene kockice - current.
Sve sto je plavo i zeleno (zeleno je samo jedna misija) sam presao i sada ove crvene ne mogu da igram zato sto su zakljucane...
sta sad?

p.s. Preko STEAMa mi je skinuo tu igru...
hvala

Pozdrav, igram tu igru i idem na world map i imam tamo crvene kockice - locked, plave kockice - unlocked i zelene kockice - current.
Sve sto je plavo i zeleno (zeleno je samo jedna misija) sam presao i sada ove crvene ne mogu da igram zato sto su zakljucane...
sta sad?

hvala

Moguce je to da morash da predjesh odredjenu misiju da bi mogao da idesh dalje.
Ako si presho zelene misije,probaj da predjesh plave.
Mozda tako mozhesh da otkljuchash crvene.

danas zeleno, sutra crveno a prekosutra zuto :lol: :lol: :lol:

200px-Bata_varljivo_leto.JPG

Legendaran film :lol:

sta sad?

hvala

Hm preko steam-a si skinuo igricu...mozda su te oni ogranicili na jednu misiju...samo da probas igricu...ja sam nekad skn`o cs 1.6 i nije mi htijelo da otvori dok ne kupim licencu...
sve u svemu deleted scense je tolika glupost da je to nevijerovatno...promasena igra;-)

Back