Conan the barbarian

Nisam gledao novog Konana mada drugar koji je gledao kaze da bolje prati pricu od delova iz 80-ih.
Po slikama ne mogu da sudim ali mi novi izgleda nekako neubedljivo, nema taj gabarit koji se ocekuje od Konana.

Nemoj da ga gledaš :D, glavni glumac nema gabarite a ni neko glumačko umeće da dočara Konana kao što je to Švarceneger mogao. Ako baš hoćeš da ga gledaš nemoj reći da te nismo upozorili :D .

Nemoj da ga gledaš :D, glavni glumac nema gabarite a ni neko glumačko umeće da dočara Konana kao što je to Švarceneger mogao. Ako baš hoćeš da ga gledaš nemoj reći da te nismo upozorili :D .

Imam zelju da odgledam film zbog ovog lika... http://www.imdb.com/name/nm0000579/
Takodje volim zanr i nagledao sam se raznih gluposti, ne verujem da je toliko lose uradjen film.

Nisam gledao novi, ali mislim da je navika veliki problem. Ja sam odrastao uz Svarci-Konana, takvo mi godiste, ali ovaj Momoa nije los lik, samo sto je ocajan glumac (gledao sam ga negde vec).

Mislim da su obojica OK za Konana, ostalo zavisi od glume, rezije itd.

Ja licno Konana zamisljam na neki treci nacin.

Bio je još jedan Konan!

Ovo je serija, nisam je gledao.

Sinoc sam gledao novu verziju sa Dzejsonom.
Mislim da je film suvise kratak za pricu o Konanu, suvise je zbrzan.
Sto se glume tice bolji je od Arnolda ali on je glumac dok je Arnold svog Konana snimio kao bilder i nije znao da glumi, i engleski mu je dosta los.

Verzije iz 80-ih su mi draze.
Cuo sam pricu, ne znam koliko je istinita, da ce snimiti Conan the Legend sa Arnoldom.

Svarci. Odrastoh uz njegovog Konana. Mada mi je najupecatljiviji bio Thulsa Doom. Ona scena sa pocetka kada ginu Konanovi roditelji, kako sam se plasila Tulse u toj sceni...

Da ne pominjemo da je Svarcijev Konan (i prvi i drugi deo) imao neki kemp smek koji nije lako replikovati.

Bacila sam oko na ovog novog Konana, ali nije mi se svidelo. Momoa vazi za boljeg frajera od Svarcija, ali sve je to previse razbacano za moj ukus.

Back