Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ancho:I Plaze,devojke,tompusi, osetis se kao da si u 60-tim!
Toga imas u bilo kojoj zemlji na Karibima, bio sam na 8 karipskih ostrva i svega toga mozes naci..........zasto bi se kockao sa Kolumbijom ..........
klika:Ancho:I Plaze,devojke,tompusi, osetis se kao da si u 60-tim!
Toga imas u bilo kojoj zemlji na Karibima, bio sam na 8 karipskih ostrva i svega toga mozes naci..........zasto bi se kockao sa Kolumbijom ..........
A zasto ne?
Ipak je kolumbija "malo" drugacija!
Midza:Reci sta te interesuje? Ako planiras kao i moji sugradjani, da se bogatis, saljes za Lisabon i te fore,zaboravi...sve ostalo je neverovatno....samo se klonis nevolje pa onda i ona tebe.
Ancho:klika:Ancho:I Plaze,devojke,tompusi, osetis se kao da si u 60-tim!
A zasto ne?
Ipak je kolumbija "malo" drugacija!
Ok, ako ti tako kazes............sa srecom! Ako volis da cackas mescku .........tvoj izbor.....ja jesam po prirodi avanturista ali Kolimbija, ne hvala.........
Pa eto nam primera!Super Girl:Upoznala sam sasvim slucajno decka koji je bio u Kolumbiji na razmeni studenata pre par godina i odusevljen je!Bio je tamo oko pola godine,obisao par gradova,i naravno pun je utisaka,a nije tako strasno kao sto se prica,pa i on se vratio ziv i zdrav!!!
klika:Ancho:I Plaze,devojke,tompusi, osetis se kao da si u 60-tim!
zato sto ti fale atributi(verovatno)Toga imas u bilo kojoj zemlji na Karibima, bio sam na 8 karipskih ostrva i svega toga mozes naci..........zasto bi se kockao sa Kolumbijom ..........
Ja sam putovao po Kolumbiji 2 .meseca 2004 i ako Bog da bicu tamo opet za 6. dana.Od preko 40. i kusur zemalja koje sam obisao konstantno putujuci na sest kontinenata u proteklih 2. god. i koji dan , ova zemlja me je jedina totalno ocarala i ucinala da bude prava na listi onih u kojima bih voleo da zivim.aca9020:DA LI NEKO ZNA NESTO O KOLUMBIJI SEM DA JE KOKA NACIONALNI BREND I DA IMA 6,7 STO DRZAVNIH STO PRIVATNIH VOJSKI.DALI IMA SRBA TAMO I CIME SE BAVE STA RADE I TAKO TO CUO SAM DA IMA 1 SRBIN IMA FABRIKU TEKSTILA.DALI JOS NEKO NESTO ZNA.
Kolumbija je jako lepa i egzoticna zemlja. Kriminala ima. Nije preterano bezbedno, ali nije ni strava i uzas kao sto se ovde prica. Ja sam obisla sve vece gradove i mogu da ti kazem, da sam se prilicno bezbedno osecala i bolje provela, nego u Srbiji.
Kolika je propina za Kolumbiju ?