Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 70.757 22.11.2021. u 18:39 - Colmar | Francuska #26 limunada: Pogledajte prilog 1054090 Kad će naši penzioneri ovako? Kliknite za proširenje... kako ja volim da ih vidim....ljubav...stvarna... a Limunada....ja posle tvojih fotki zavrsim posle nekog vremena na tom mestu koje kacis pa se vec unapred radujem volim ta bajkovita mala, ususkana mesta
limunada: Pogledajte prilog 1054090 Kad će naši penzioneri ovako? Kliknite za proširenje... kako ja volim da ih vidim....ljubav...stvarna... a Limunada....ja posle tvojih fotki zavrsim posle nekog vremena na tom mestu koje kacis pa se vec unapred radujem volim ta bajkovita mala, ususkana mesta
limunada Buduća legenda Poruka 38.715 22.11.2021. u 20:05 - Colmar | Francuska #27 Lorelajn: kako ja volim da ih vidim....ljubav...stvarna... a Limunada....ja posle tvojih fotki zavrsim posle nekog vremena na tom mestu koje kacis pa se vec unapred radujem volim ta bajkovita mala, ususkana mesta Kliknite za proširenje... Hehe...drago mi je ako je tako. Kolmar je bas kao iz bajke.
Lorelajn: kako ja volim da ih vidim....ljubav...stvarna... a Limunada....ja posle tvojih fotki zavrsim posle nekog vremena na tom mestu koje kacis pa se vec unapred radujem volim ta bajkovita mala, ususkana mesta Kliknite za proširenje... Hehe...drago mi je ako je tako. Kolmar je bas kao iz bajke.