cokolada .

sa cokoladom ...

• pretjerujem .

• kontroliram se .

• uopce me ne zanima !

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Чоколаду не волим

Сем ако је у торти или колачима.

А и њих једем врло ретко.

Е, онда ми падне шећер, почнем да се тресем и ако не похасам 5 баклава, онда смажем 100 гр. чоколаде као сендвич и отрујем се од шећера.

Ваљда зато имам хипогликемију - не једем често слаткише :sad2:

sta ti je zivot... pre neki dan se smejem onoj sto jede menaz cokoladu, a sinoc sam u nedostatku neke bolje i ja isto :lol: padala kisa, mrzelo me da silazim samo za cokoladu
pa sam u solju sipala musli sa suvim vocem, cokoladu iseckala na komadice, i slatku pavlaku :zjede: posle nisam mogla da disem

sta ti je zivot... pre neki dan se smejem onoj sto jede menaz cokoladu, a sinoc sam u nedostatku neke bolje i ja isto :lol:
Karma! :lol:

Inace i ja volim tu za kuvanje, meni je skroz dobra. Trenutno ziva nisam, imam neke lepe belgijske praline koje kao smem jednu na dan posto sam na dijeti. I vec sam pojela tu jednu. :sad2: Kupila sam sebi i neku 85% kakaa, dobra je, ali ova pralina je uvaljana u neki prah i topi se u ustima i sve. :(
Inace se oseti razlika kada covek pojede tamnu cokoladu, jedna kockica je dovoljna, zasiti tu glad za cokoladom a ovih normalnih i 100 puta divnijih nikad dosta.

sta ti je zivot... pre neki dan se smejem onoj sto jede menaz cokoladu, a sinoc sam u nedostatku neke bolje i ja isto :lol: padala kisa, mrzelo me da silazim samo za cokoladu
pa sam u solju sipala musli sa suvim vocem, cokoladu iseckala na komadice, i slatku pavlaku :zjede: posle nisam mogla da disem
Meni cokolada za kuvanje lepsa , tj. ukusnija od mlecne.
Najlepsa mi crna sogeten cokolada. I nije mi dovoljna kockica ko sto rece branquinha , pojedem celu i mogla bih jos " no se suzdrzavam" :zcepanje:
A kad mi se jede nesto slatko, cokoladno a hocu zdraviju varijantu ja umutim kasiku kakao praha, 3 kasike rogaca malo zutog secera malo vode da bude gusto i uzivam

jeste jeli ovo...:zaljubljena:
ja nisam odavno :(

Pogledajte prilog 289255
Donela mi cera za Novu godinu :D
I to i ona mala pakovanja tablerona, belih, mlecnih , crnih i neke kuglice od cokolade sa lesnicima.
Donela 700 grama - uvece rezultat: nema vise... od njih troje dvoje uzeli po komad-dva, jedan se zahukto ali mu zabranili ( kao to je za mamu, on je svoje dobio i pojeo ) ... Ostatak ja pojela :rumenko:
Tad sam ceri zabranila da mi vise donosi ista slatko i po ko zna koji put rekla "necu vise"
Izdrzim neko vreme pa popustim

Back