Cokolada

sevilja:
Te cokolade, sa visokim procentom kakaa su ODVRATNE!
Mozda su fancy, ali su ipak odvratne!
to shto ti volish da se krljash slatkim ne znachi da je neshto odvratno:roll:

meni se od slatkog dizhe pegla pa mi nikad nije palo na pamet da izjavljujem neshto tipa ovog gore

sevilja:
Ma znam!
pre pola godine, u knjizri ,naletim na knjigu o cokoladi: kako je nastala, poreklo, kako je na pocetku bila privilegija samo bogatih..bla-bla...kupim, a par dana nakon toga, svrati rodjak iz inostranstva, pri cemu sam mu narucila te ''prave'' cokolade, kako bi, jelte, ugodjaj bio potpun!

Te cokolade, sa visokim procentom kakaa su ODVRATNE!
Mozda su fancy, ali su ipak odvratne!

Doneo mi covek punu kesu, bilo ih je sigurno 30 , plus bombonjere sa istim sadrzajem!
Sve sam razdelila!
ma dobre su i te cokolade,samo su jace i treba se navici...meni uopste ne prijaju uvek one slatke cokolade,i nekad mi bas legne lepo ta jaka.

mada su te cokoalde sa visokim procentom kaka(o)a (kako se pise? :?) keva za reform tortu i za brownies...za takve kolace,treba neka ubitacno jaka cokolada...i to je onda san :)

raindog:
to shto ti volish da se krljash slatkim ne znachi da je neshto odvratno:roll:

meni se od slatkog dizhe pegla pa mi nikad nije palo na pamet da izjavljujem neshto tipa ovog gore

Sto se ljutis bre! :wink:
Pa pricala sam u svoje ime!
Znam i ja mnoge koji vole tu cokoladu, i to mi ne smeta da se druzim s njima i da lepo komuniciramo! :)

Eto, moram da se slozim sa Seviljom i jos po nekima...cokolade sa visokim procentom kakaoa su sigurno zdravije, tako kazu oni koji se time bave, al' su i meni neukusnije...vise volim ove ne-zdravije ... :razz:

ni ja ne gotivim crne:? sem posle espresa,kad vec sluze na tacni:lol: izaslo ograniceno izdanje milke sa karamel kremom unutra mmhhhmm,i druga milka sa nutelom,pa jos jedna sa vanilom.super su : )))
ali ali ali nista bolje od zanatlijske cokolade(kako se to vec zove kod nas) samo sto su one preskupe,to su stvarno perverzije sta sve znaju da naprave i ukus i izgled

ne palim se ja nesto na slatkise.tu su i dobro sta sad.
ali nekada,vrlo retko volim da pojedem kockicu milke sa grozdjem i lesnikom.ima divnu punocu ukusa. mocart kugle, rafaelo ili ferero roshe. ne mogu da se mucim da pravilno pisem nazive.

Back