Čoko Biskvit takovo

zaimbb

Zainteresovan član
Poruka
119
Ovo je postao tako dobar keks zbog cokolade
cokoladu proizvodi banat
a njega je sws kupio pre par godina
Eee sada...
Čoko biskvit na rinfuzi je bolji
od onog pakovanog kao swis takovo keks koji se prodaje
na policama ideje.maxi.tempo...
zar je to logicno?

Svi "Takovo" slatkiši više ne vrede ničemu od kada ih je pre 15-ak godina kupio Drašković. Uključujući i sokove i krem. Sad, doduše, jesu jeftini pogotovo u onim SL marketima ali su stvarno loši. Filbi donekle može da prođe, jedino.

ma nije tacno
probaj stvari pa onda pricaj
bas taj keks coko biskvit
ima cokoladu koju proizvodi BANAT
A ona je meni po ukusu slicna zivotinjskom carstvu

Црна чоколада "Банат" је наша најбоља црна чоколада. И цена је баш ниска.

banat-cokolada-za-kuvanje-small-274x214.jpg

ma nije tacno
probaj stvari pa onda pricaj
bas taj keks coko biskvit
ima cokoladu koju proizvodi BANAT
A ona je meni po ukusu slicna zivotinjskom carstvu

:)
Pa ja sam porastao na PIK Takovo proizvodima, pošto inače živim u G. Milanovcu. A majka mi je radila tu. Od dolaska Draškovića se mnogo toga promenilo. Na gore. Čoko keks je, onako, pristojan ali nije ni prići kakav je bio ranije. Dobro, možda baš preterujem kada kažem da ne vrede ničemu ali stvarno, nisu ni prići onome što su bili ranije.

:)
Pa ja sam porastao na PIK Takovo proizvodima, pošto inače živim u G. Milanovcu. A majka mi je radila tu. Od dolaska Draškovića se mnogo toga promenilo. Na gore. Čoko keks je, onako, pristojan ali nije ni prići kakav je bio ranije. Dobro, možda baš preterujem kada kažem da ne vrede ničemu ali stvarno, nisu ni prići onome što su bili ranije.

vidis
a ja imam utisak da je coko biskvit.pogotovo onaj na rinfuzi
bolji nego ikada i to samo jer je draskovic kupio i banat.

e pa jeste kupio.i jeste meni uzasan..
ali sta god da je kupio nekako nastavilo je da radi
ne branim ga. ali je cinjenica.
njsta nije ugaseno vec sve radi i dalje..

Знам да ради али је бар могао да остави старо име и дода своје презиме - "Вршачки виногради Драшковић" или већ некако.

vidis
a ja imam utisak da je coko biskvit.pogotovo onaj na rinfuzi
bolji nego ikada i to samo jer je draskovic kupio i banat.

Dobro, tačno je da ne volimo svi isto i normalno je da se tebi možda sviđa nešto što se meni ne dopada i obrnuto... Koliko se sećam, taj keks je prilično jeftin pogotovo na meru a oni u svojim marketima često prodaju one oštećene keksiće i čokolade po još nekom popustu a u suštini im ne fali ništa, samo malo okrnjeni. Tako da ti je super što imaš finu a jeftinu poslasticu :)

Što se Draškovića tiče, čovek je školski primer srpskog ekscentričnog, bahatog, bezobraznog mafij... kriminal... pardon, privrednika. Svi u Milanovcu odlično znaju kako i pod kojim okolnostima je on dobio (ne kupio, dobio) kombinat koji je od 4000 sveo na oko 400 zaposlenih i čija je vrednost trenutnih zaliha na lageru bila veća od sume koju je on platio za celu firmu.
Ali dobro, to je Srbija...

Dobro, tačno je da ne volimo svi isto i normalno je da se tebi možda sviđa nešto što se meni ne dopada i obrnuto... Koliko se sećam, taj keks je prilično jeftin pogotovo na meru a oni u svojim marketima često prodaju one oštećene keksiće i čokolade po još nekom popustu a u suštini im ne fali ništa, samo malo okrnjeni. Tako da ti je super što imaš finu a jeftinu poslasticu :)

Što se Draškovića tiče, čovek je školski primer srpskog ekscentričnog, bahatog, bezobraznog mafij... kriminal... pardon, privrednika. Svi u Milanovcu odlično znaju kako i pod kojim okolnostima je on dobio (ne kupio, dobio) kombinat koji je od 4000 sveo na oko 400 zaposlenih i čija je vrednost trenutnih zaliha na lageru bila veća od sume koju je on platio za celu firmu.
Ali dobro, to je Srbija...

sta je je Draskovic .ja ne ulazim
A ti izgleda volis da pocenjujes ljude i donosis zakljucke na osnovu...nicega..pretpostavka.
Ako nesto ne volim onda su predpostavke.
PRVO
keks koji swis. proizvodi
i koji se zove Čoko biskvit
uopste nije isti keks u kutiji i na rinfuzi
Na rinfuzi to je pett berd preliven sa dobrom cokoladom
a keks pod istim nazivom
spakovan u kutijama koji se prodaje po prodavnicama i mega marketima je drugi keks
cak je i manji .
Moje pitanje .kada sam otvarala temu i jeste
kako isti keks istog imena i proizvodjaca moze biti bolji u rinfuzi nego u fabrickom pakovanju?

sta je je Draskovic .ja ne ulazim
A ti izgleda volis da pocenjujes ljude i donosis zakljucke na osnovu...nicega..pretpostavka.
Ako nesto ne volim onda su predpostavke.
PRVO
keks koji swis. proizvodi
i koji se zove Čoko biskvit
uopste nije isti keks u kutiji i na rinfuzi
Na rinfuzi to je pett berd preliven sa dobrom cokoladom
a keks pod istim nazivom
spakovan u kutijama koji se prodaje po prodavnicama i mega marketima je drugi keks
cak je i manji .
Moje pitanje .kada sam otvarala temu i jeste
kako isti keks istog imena i proizvodjaca moze biti bolji u rinfuzi nego u fabrickom pakovanju?

Draškovića sam se dotakao usput nadovezavši se na prethodne postove, a ovo nisu pretpostavke, veruj mi. Kao što rekoh, moja majka kao i puuuno rodbine i prijatelja su radili u Takovu dok nije on došao. Ali, da, to nije tema.

A što se keksa tiče, pa moguće je da se prave blago različitom metodom, drugi kalup, druga čokolada a i drugačije se skladišti, transportuje, pakuje... Pa stoga i ima blago drugačiji ukus.

tacno tako
...samo mi nije jasno zasto ovaj u rinfuzi ne prodaju u kutijama kao poseban keks.
inace .bas sam danas bila u swisu.
e sada...
usla sam u prodavnicu gde rinfuz roba nema ono staklo preko nego stoji malte ne na otvorenom.
Coko biskvit...1oo g ...
stoji ko zna od kada
uzasan je jbt.
A pre neki dan.zdrava hrana na zelenjaku
Coko biskvit samo sto su ga dobili .
nisu ni otvorili kutiju.
Mmmm... svež.
nema boljeg keksa..
...tako da si skroz u pravu
zavisi od skladistenja..

ovako..obavestenje
pre neki dan sam kupila coko biskvit u swis takovo slatkoj kuci koji sam jedva mogla da progutam
..... juce sam kupila čoko biskvit u zdravoj hrani na zelenom vencu...svez..
ma kakva milka ...jafa..
ajde probajte...

Back