CODEMAKER STRIKES BACK! :)

father:
Oce neko da kupi?Cijena prava sitnica. :-D

Ма,бре ћути,имаш кућу у иностранству :D Пошто све остаје исто издај је :D Текст огласа:"Изнамљујем кућу у иностранству.Екстра плаже,место,људи.Потребно знање црногорског језика" :D :D :D

Opet sam dobio 120 sekundi dozvole pristupa racunaru.
Tek da se javim i pozdravim vas sve.
Ovde me futruju, pripremaju, osposobljavaju, testiraju, kao da cu da vozim Shuttle oko meseca a ne da mogu da prosetam do Merkatora da nabavim CD i DVD medije!
Ne daju mi da radim, ne daju mi da surfujem, ne daju mi da setam narednih 7 dana, ne daju mi da pusim, pijem, jedem svinjce, kolace i torte, da pijem kafu i da gledam pink (mnogo gologuzih, kazu)
Pa sta mi ondak ostaje?
Pa se ondak pojavi Hanibalka i trazi sankcije od 22-7 gde je tu pravda?

Yebes ga, istece mi sekundacija, pozdra svima - ce se raspisem cim mi srcka dozvoli
Hvala vam svima

Codemaker mada te neznam ali kad sam procitala sha si napisao na onom sajtu, suze su mi krenule.Svaki covek zasluzuje da zivi i zelim ti ono shto i sebi.Super je da si se vratio i ozdravio....cmokic od looodice,koja odprilike zna kako ti je mada nesto tako nisam dozivela ali jos neshto gore jesam ali nebih o tome:D Samo napred i cuvaj se,sve najlepshe :)

Procitala sve od "Eh, da samo znate......do......IDEMO DALJE".
Prvi put sam se smejala i plakala kad sam citala tvoj post na temu sta poneti u porodiliste
a ovo je drugi put da se smejem i placem. Covece ti si fenomenalan.
Pozz za tvoju porodicu i tebe i nemoj biti BOB vec budi disciplinovan. :D

Back