- Poruka
- 17.475
Nekad mi je najdraze bilo uz ovo igrati,sad se pitam kako?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nešto tipa sevdalinke i čaše o čelo...
da li igrate na svadbama, makar čisto radi kurtoazije da ispoštujete domatjina, ili da svatovi ne kažu vidi ovog baksuza neće da se digne...ili možda volite da se proveselite, da se opustite, razgalite dušu i tako te stvari...ili jednostavno vam je to ispod časti, vi to lepo presedite i šta vas bole uvo ko će šta da kaže...?
hvala...
da li igrate na svadbama, makar čisto radi kurtoazije da ispoštujete domatjina, ili da svatovi ne kažu vidi ovog baksuza neće da se digne...ili možda volite da se proveselite, da se opustite, razgalite dušu i tako te stvari...ili jednostavno vam je to ispod časti, vi to lepo presedite i šta vas bole uvo ko će šta da kaže...?
hvala...
ja igram kao da se ja udajem, osim ako ne naidjem na kretene gde su mi ogranicili:
e. ako nema narodnjaka
Na svadbe se ide da se nabace kalorije, a ne da se gube...![]()
Brate, ne volim tu muziku, pa je ne volim, i šta sad? Možeš da me napiješ do iskrivljenosti, ali neće početi da mi zvuči prihvatljivo čak ni za tapkanje ritma prstima po stolu, a kamoli za ''throw your hands in the air (and wave 'em like you just don't care)'' akciju. Ipak, ono što me nervira nije muzika, nego ljudi koji misle da se foliram, pa da samo treba milom ili silom da me uvuku u kolo i ja ću onda da pokažem pravo lice. Neki ne mogu da shvate da muzički ukus niti je određen genetskim kodom, niti se prenosi vazduhom, kao kijavica.
Muahahaha, ja jedva pristala na svadbu, al' sam rekla momku da cu se bez problema razvesti ako cujem ovu pesmu.
Nek' se onda uhvati sa mamom pa nek igraju, ajd u pm![]()