čočeci...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li igrate na svadbama, makar čisto radi kurtoazije da ispoštujete domatjina, ili da svatovi ne kažu vidi ovog baksuza neće da se digne...ili možda volite da se proveselite, da se opustite, razgalite dušu i tako te stvari...ili jednostavno vam je to ispod časti, vi to lepo presedite i šta vas bole uvo ko će šta da kaže...?
hvala...

Igram.
Sem ako nije neka ekipa koja mi ne pase.
Odavno nisam bila na svadbi :aha:

da li igrate na svadbama, makar čisto radi kurtoazije da ispoštujete domatjina, ili da svatovi ne kažu vidi ovog baksuza neće da se digne...ili možda volite da se proveselite, da se opustite, razgalite dušu i tako te stvari...ili jednostavno vam je to ispod časti, vi to lepo presedite i šta vas bole uvo ko će šta da kaže...?
hvala...

Na svadbe se ide da se nabace kalorije, a ne da se gube... :lol:

Ne igram. Ne umem ni jedno nase kolo da odigram.

Jedino sto ne volim a da je nase to je nas nacin igre tj kolo. U tome se potpuno slazem sa Ducicem, jedini lep foklor imaju Rusi i Spanci u Evropi, ostalo mi je bas bezveze.

Ponekad otplesem neki ples tek toliko da me ne bije glas da sam nesto bolesna, cim uspevam presedeti celu svadbu. :)

zavisi od toga s kim sam, kakva je muzika...vise volim da mezim i pijuckam i da vrckam oko moga stola
kolo ne igram, ide mi na zivce da me razvlace i gaze kumovi i deveri koji se istripuju da su neki sveCki igraci, a tek zene kad se povataju u kolo pa nabace neke ozbiljne face, pa samo povremeno zatreskaju frizurama i otvaraju usta da se vidi da znaju pesmu
i ide mi na zivce onaj prvi ples mladenaca kad poskacu drugarice sa muzevima da se vide aljine i sandale :thumbdown:

Na svadbe se ide da se nabace kalorije, a ne da se gube... :lol:

:hahaha:

papa je genije :)

Umem, naravno sve moguće i nemoguće da igram..ono, na stolovima jedino-ne, degute je
i one zagrljene stajaće njihalice (ima toga i poput neke igre sa "južne pruge")
retko i idem na svadbe tipa: rke-koke mjuze, mada ni jedno slavlje bez toga nije

Brate, ne volim tu muziku, pa je ne volim, i šta sad? Možeš da me napiješ do iskrivljenosti, ali neće početi da mi zvuči prihvatljivo čak ni za tapkanje ritma prstima po stolu, a kamoli za ''throw your hands in the air (and wave 'em like you just don't care)'' akciju. Ipak, ono što me nervira nije muzika, nego ljudi koji misle da se foliram, pa da samo treba milom ili silom da me uvuku u kolo i ja ću onda da pokažem pravo lice. Neki ne mogu da shvate da muzički ukus niti je određen genetskim kodom, niti se prenosi vazduhom, kao kijavica.

i meni ovo ide na zivac.....animatori po svadbama.....koji prosto ne razumeju....posebno moja mama: A sto neces da igras? onako raznezeno......:/

Meni je kolo dosadno.....posebno kad gledam snimke pa pust 15 minuta kolo, i samo se smenjuju likovi i treskaju u istom ritmu..........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back