čočeci...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
da li igrate na svadbama, makar čisto radi kurtoazije da ispoštujete domatjina, ili da svatovi ne kažu vidi ovog baksuza neće da se digne...ili možda volite da se proveselite, da se opustite, razgalite dušu i tako te stvari...ili jednostavno vam je to ispod časti, vi to lepo presedite i šta vas bole uvo ko će šta da kaže...?
hvala...

Не мора увек весеље и добра забава на тим "дешавањима" да укључује и ђипање. Мени су снајке смешне кад се разуларе и пењу на астале, ал само једном сам томе присуствовао и доста.

Не мора увек весеље и добра забава на тим "дешавањима" да укључује и ђипање. Мени су снајке смешне кад се разуларе и пењу на астале, ал само једном сам томе присуствовао и доста.

A šta je tu smešno?

Ja volim da đuskam uz muziku uz koju može da se đuska, mrzim kad matorci na svadbi uz svaku pesmu se uvate uz kolo pa idu 1-2-3 pa dva u mesto :dash: smoooooor!
I nerviram se što od kola znam da igram samo užičko... :neutral:

A šta je tu smešno?

Ja volim da đuskam uz muziku uz koju može da se đuska, mrzim kad matorci na svadbi uz svaku pesmu se uvate uz kolo pa idu 1-2-3 pa dva u mesto :dash: smoooooor!
I nerviram se što od kola znam da igram samo užičko... :neutral:

Па, Џускај, ко ти брани?
Нећу ја да се буним, само ћу да се прекрстим, будибогснама, ако ти испане неки део, мислим, оно.. знаш већ.
Маторке и маторци, кад почну да тресу сисама са плафона и као радују се, видите шта још могу - да дигнем ногу и покажем сису и обезглављени крену да бауљају и саплићу је, баш је призор невиђени. И нема везе ни са социјалном позадином, чак ни музиком. Изабраница мог друга се докопала астала, и дизала венчаницу.
Коментар моје бабе је био...ццц, кууурва хах..

Па испоставило се да је бака била у праву :)))

džaba i da znaš neko drugo kad retko, al' retko kad čovek ima priliku da zaigra sa nekim ko zna i neko drugo kolo osim užičkog :evil:
Pa meni se potrefilo nekoliko puta da skoro svi znaju vlaško a ja ko budala, počeli da me gurkaju đa tamo, đa vamo, i ja izašla :( Nisam mogla odmah da uvatim ritam, baš mi delovalo komplikovano.
Па, Џускај, ко ти брани?
Нећу ја да се буним, само ћу да се прекрстим, будибогснама, ако ти испане неки део, мислим, оно.. знаш већ.
Маторке и маторци, кад почну да тресу сисама са плафона и као радују се, видите шта још могу - да дигнем ногу и покажем сису и обезглављени крену да бауљају и саплићу је, баш је призор невиђени. И нема везе ни са социјалном позадином, чак ни музиком. Изабраница мог друга се докопала астала, и дизала венчаницу.
Коментар моје бабе је био...ццц, кууурва хах..

Па испоставило се да је бака била у праву :)))
Pa nisam te pitala je l' smem da đuskam nego šta je smešno? :lol:
Obično se ne oblačim tako da može nešto da ispadne ;)
A ja generalno volim kad su ljudi veseli i opušteni! I volim kad to umeju da pokažu a ne da se snebivaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back