COBAN

• Začetnik teme Začetnik teme Ioop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
TOM@X:
Miki 13991:
NE ODGOVARAJTE NA OVU TEMU.UAAAAAAAAA PLAGIJATOR,UAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!PU,NEČOVEKU.JA SE ZEZNO,MISLIO STVARNO LOOP,KAD ONO... :evil: :evil: :evil:
.... Incognito.

Stvarno svašta. Toliko je uobrazio da je neko i nešto, da će ga jednog dana neko stvarno zgaziti kao bubašvabu.
Šta mu to treba? Zafrkava likove sa foruma...
a prema potrebi nekima zabranjuje i pristup,
čim oseti da mu je povređena sujeta.

On hvata zabeleške i zna dosta stvari o nama, a šta mi znamo o njemu? Ništa.
Totalno nezanimljiv lik, a usudio bih se da kažem... i umno....
Mislim da si previše rekao.

Hajde ti drugi loop-e javi se i kazi zasto se tako ponasas prema nama?
Da, da rekao si za sve nas da smo OVCE,a ti coban!!!!
Izigravas Boga!!!!!!!!!!!! :twisted:
Sad si veliki dasa!!!!!!Zar ne????"Porasto" ti rejting

Evo da se oglasi i lazni loop.
Necu vas sve citirati ali ce se prepoznati oni na koje se ovo odnosi.
Svima kojima nesto nije jasno prvo neka procitaju pravilnik o ponasanju ce im onda mnoge stvari biti jasnije. ZABRANJENO JE VREDJATI druge ucesnike foruma, tako da nemojte posle da se cudite kad vam je zabranjen pristup, ja nikog nisam vredjao, osim onih koji su mi uplatili novac (procitaj pazljivije moj prvi post). U pravilniku ne pise nista o kradji nicka, tako da ono sto nije zabranjeno, znaci da je dozvoljeno. Sto se tice gubitka identiteta, razmisli malo bolje ko nema identitet, kad se budes potpisala pravim imenom i ostavila pravu adresu, mozes nesto i da kazes na tu temu, to tada cuti.
Pozdrav za loop-a

Ioop:
Evo da se oglasi i lazni loop.
Necu vas sve citirati ali ce se prepoznati oni na koje se ovo odnosi.
Svima kojima nesto nije jasno prvo neka procitaju pravilnik o ponasanju ce im onda mnoge stvari biti jasnije. ZABRANJENO JE VREDJATI druge ucesnike foruma, tako da nemojte posle da se cudite kad vam je zabranjen pristup, ja nikog nisam vredjao, osim onih koji su mi uplatili novac (procitaj pazljivije moj prvi post). U pravilniku ne pise nista o kradji nicka, tako da ono sto nije zabranjeno, znaci da je dozvoljeno. Sto se tice gubitka identiteta, razmisli malo bolje ko nema identitet, kad se budes potpisala pravim imenom i ostavila pravu adresu, mozes nesto i da kazes na tu temu, to tada cuti.
Pozdrav za loop-a
U čemu je štos? Mešanje ćiriličnih fontova sa latiničnim... ili su moderatorska posla kulminirala do neshvatljih i nečuvenih (neopevanih) gayovskih anala???
Koristeći se samo latiničnim fontovima, apsolutno je nemoguće registrovati potpuno indentičan nick!

Uuuuuuuu al smo opasni!!!!!!
Sto se mene tice nema problema.Ja se ne krijem.Dacu ti i broj telefona ako bas zelis.Mozemo i kafu popiti - samo bez misomora, i bez bokserskih rukavica.
He,he, nisam znala da si loop-ov fan.
Eto,poziv je otvoren.Ali ako se bojis......da te ne pojedem buuuuuuuu :twisted: ti onda nemoj da prihvatis.
:lol:

Ovde se postavlja pitanje nekih moralnih vrednosti, koje pojedini moderatori ne retko zapostavljaju.

Zato ne budi ..... pa nam lepo kaži koliko nadimaka koristiš, koja je tvoja "psiho" delatnost na forumu i koje si nacionalnosti?
Uskoro će BIA da se postara za tebe, tako da tvoje informacije i ne moraš javno da iznosiš...
ma da... bilo bi lepo s tvoje strane.

Moralnih vrednosti!!!!
Dragi moderatore: ti si :najbolji, najpametniji, najzabavniji......................... lik na forumu.
Svi ti se klanjamo.Jer sad boljeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Nisam se tebi obratio... krmačice! : )
Ja nisam moderator, a njima možeš slobodno da se klanjaš kolko hoćeš... ovo je slobodna zemlja. ; )

Back