Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da si previše rekao.TOM@X:.... Incognito.Miki 13991:NE ODGOVARAJTE NA OVU TEMU.UAAAAAAAAA PLAGIJATOR,UAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!PU,NEČOVEKU.JA SE ZEZNO,MISLIO STVARNO LOOP,KAD ONO...![]()
![]()
![]()
Stvarno svašta. Toliko je uobrazio da je neko i nešto, da će ga jednog dana neko stvarno zgaziti kao bubašvabu.
Šta mu to treba? Zafrkava likove sa foruma...
a prema potrebi nekima zabranjuje i pristup,
čim oseti da mu je povređena sujeta.
On hvata zabeleške i zna dosta stvari o nama, a šta mi znamo o njemu? Ništa.
Totalno nezanimljiv lik, a usudio bih se da kažem... i umno....
U čemu je štos? Mešanje ćiriličnih fontova sa latiničnim... ili su moderatorska posla kulminirala do neshvatljih i nečuvenih (neopevanih) gayovskih anala???Ioop:Evo da se oglasi i lazni loop.
Necu vas sve citirati ali ce se prepoznati oni na koje se ovo odnosi.
Svima kojima nesto nije jasno prvo neka procitaju pravilnik o ponasanju ce im onda mnoge stvari biti jasnije. ZABRANJENO JE VREDJATI druge ucesnike foruma, tako da nemojte posle da se cudite kad vam je zabranjen pristup, ja nikog nisam vredjao, osim onih koji su mi uplatili novac (procitaj pazljivije moj prvi post). U pravilniku ne pise nista o kradji nicka, tako da ono sto nije zabranjeno, znaci da je dozvoljeno. Sto se tice gubitka identiteta, razmisli malo bolje ko nema identitet, kad se budes potpisala pravim imenom i ostavila pravu adresu, mozes nesto i da kazes na tu temu, to tada cuti.
Pozdrav za loop-a
E sad sam ja poludeo, kad sam shvatio da ce ovce tebi da salju novac, ali kasno sam shvatio da sam se zjebao.loop:prvo sam bio poludeo kad sam video da ima josh jedan loop
a sad vidim da sam pochastvovan![]()
Pozdrav loop-e
Hvala,esperanca137:Moralnih vrednosti!!!!
Dragi moderatore: ti si :najbolji, najpametniji, najzabavniji......................... lik na forumu.
Svi ti se klanjamo.Jer sad boljeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
TOM@X:Nisam se tebi obratio... gusko! : )
TOM@X:Nisam se tebi obratio... gusko! : )