CNN: Hrvatska Dubaiju otima elitu

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jeste li bili u Hrvatskoj i dal ju nameravate posetiti?

• 01.bio/bila sam za vreme SFRJ i opet ću doći...:D

• 02.bio/bila sam u poslednjih 10ak godina i opet ću doći :D:D

• 03.skoro svake godine (imam kuću, rodbinu ili prijatelje) :ok:

• 04.nisam nikad bio al nameravam doći :super:

• 05.živim u Hrvatskoj - i am lucky wo/man!;)

• 06.poslovno sam često, pa spojim ugodno sa korisnim:klap:

• 07.bio sam (za vreme SFRJ i/ili posle) i NE HVALA više:(

• 08.preskupa je za moj džep, a ima jeftinijih destinacija :think:

• 09.biram destinaciju gde ću se osećati bezbedno :sad2:

• 10.nisam nikad bio, niti ću biti u toj zemlji :eek:

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@tehduduk ovo nije PDF Politika

ovo je pdf putovanja, tema je CNN: Hrvatska Dubaiju otima elitu
pa se srbi prizivaju u Cro- da budu deo elite !?!
da pune kase ni 15 god nakon sto su PROTERANI iz iste zemlje: i vama je to kultura

kao i svi, i ja komentarisem samo postavljene stvari na temi. a, ako neko ne zeli da klinci koji su bili zasticeni od svih desavanja na budu upozoreni i na prakticni(politicki) deo turizma u Cro koji je neizostavan, mogu reci samo da je zlonameran

ko zeli da ide ici ce, uglavnom su u pitanju klinci, oni koji nisu imali prilike da putuju, ili imaju Cro u familiji, pa zadrzase kuce. zato sto su druge destinacije mnogo pristupacnije i interesantnije.. i upoznaju se strendzeri

Јасно ми је да не може без политике на оваквој теми.
Али, принуђена сам да замолим да се смире страсти и да покушамо да попричамо без емоција.

Омајгад, мени је то тешко, али, морам да опоменем! :sad2:
И морам да бришем поједине постове. :(

Nego šta je ? Pročitaj samo taj nadobudan naslov teme ....

Čista provokacija, kao što smo i navikli od postavljača Tokija.

Naravno.Taj kyo je poznati provokator.Zbog njega je dosta ljudi napustilo forum posto je imao naklonost proustashke moderacije tada

10fuk5l.jpg

Vjerojatno je to bilo prije 20 i više godina
Jasno da puše bura ali u zimiIzbalansirana je u tom smislu da nije velika razlika između temperature mora i zraka
Što se tiće kiše ovog ljeta 6.7.8.9. mjesec kišilo je i to solidni deset dana i od 20.06. do 30.06 na šalost svaki dan bio na jedrenju.
Namjernice i uključujući kruh mođe se kupiti od 07. do 22 sata ako kažeš hleb sigurno češga dobit za razliku od Grčke gdje za hleb moraš upotrebit drugu rijeć Nemoj mi samo reči da se u Grčkoj tećno govori Srpski.
Ostalo je stvarno tvioj izbor:heart:

:gace:

Što se tiče ranog ustajanja za hleb, to se možda i promenilo. Što se tiče razlike temperature mora i vazduha zimi, to nas baš briga, ne pričamo o zimovanju već letovanju. Što se tiče kiše, ne bih rekla da je tako, jer leti provodim po 2 nedelje u srpskom delu Hrvatske i pratim vremenske prilike i prognozu. (to je jedini deo Dnevnika u kome Srbi nisu krivi za nešto pa ga redovno gledam). A možda sad ne bih morala ustajati rano da stanem u red za hleb, ali sam sigurna da ga u Zadru, Splitu, Šibeniku sigurno ne bih dobila, a velika je verovatnoća da bi reakcija bila krajnje negativna (ovo sam rekla biranim rečima da me Vanda ne grdi). Pa onda ću stvarno radije tražiti bread, nego kruh, ne zbog nacionalizma, već principa. I kad već spomenuh Vandu, Vanda zaključavaj ovu besmislenu temu.

На захтев многих корисника, затварам тему.
Било је лепо постовати са вама. Ко је вас познавао, ни пакао му неће тешко пасти. :mrgreen:

(Шалим се, мислим да је било довољно, нема потребе више писати)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back