CMOK

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

CMOK

Heeej moje bisto oko
Ti što letiš baš visoko
Kako soko....milo oko
Moj ponosni brižni soko
De se sagni da ti cmoknem
Nasmejano tvoje oko
Majkin soko :heart:

Heeej moje bistro oko
Ti što letiš baš visoko
Kako soko...milo oko
Ponosita nežna dušo
Ti što brineš, pitaš, grliš
De mi dodji da ti cmoknem
Nasmejano tvoje oko
Majkina dama soko :heart:

attachment.php

PS Dobar vam dan želim uz divan osećaj.....za sve vas, ljubitelje lepe reči i stvaranja...da podelimo živu lepotu, možda nekom i ulepša neki tren ovog oblačnog dana....napisala samo jedna mama :heart:

Divni stihovi, erupcija emocija!!! Tako ste me "pogodili", da sam odmah osetila koliko mi nedostaju moja dva sokola, koja su već odletela i retko sleću u mamin zagrljaj na cmakanje i njuškanje... :heart:

Soradze;bt238095:
Divni stihovi, erupcija emocija!!! Tako ste me "pogodili", da sam odmah osetila koliko mi nedostaju moja dva sokola, koja su već odletela i retko sleću u mamin zagrljaj na cmakanje i njuškanje... :heart:

Da, erupcija usred kancelarije od njih dvoje. Drago mi je da vas je "pogodilo", znači da sam potrfila filing.:lol:
Moju su tu, sin sa nama a ćera udata, ali blizu...tako da, njuškamo se i cmačemo :heart:

I drago mi je da neko još kaže da ume da oseti i ceni ove starovremske osećaje u eri moderne tehnologije koja je mnogo pravih, realnih života uzela ...zato posebno hvala :)

Poslednja izmena:
mirnat;bt238111:
hvala :D
i moj sokolčić je sad kod kuce, a drugu sokolicu očekujem, pa sam:srecna::zag::zurka:

oooooooo pa to je onda sretna mama......sva treperi :zag:

onda da mama ostane u kondiciji.....malo ........opaaaaaaa......ramena rade..pa.samo jedno..;)..:maramica::zurka:

Poslednja izmena:

Back