Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
offer:Ti doktorka ako si stvarno doktorka reci mi neki lek,neku mast,kapi pa cu pitati da li to mogu da stavljam.Kazes ne mora sve hirurgijom a ne znas lek pa kako si mislila da ce da mi nestane cmicak!!!
WithdrawnWater:Naravno da mozemo. Prihvatamo u potpunosti da Vam je pomogao pomenuti sok od...cega ono bese, cuvarkuce. I dalje ga koristite ako Vam pomaze - sto je dobro ne treba menjati. A ako podje nesto po zlu, ko sto rekoh - srecom imate dva oka.
offer:Ti doktorka ako si stvarno doktorka reci mi neki lek,neku mast,kapi pa cu pitati da li to mogu da stavljam.Kazes ne mora sve hirurgijom a ne znas lek pa kako si mislila da ce da mi nestane cmicak!!!
sanja:ma yok, kakva klinika... sta oni znaju....![]()
neka sipa u oko sta misli da treba. najbolje tako. sam svoj majstor.
gane011:WithdrawnWater:Naravno da mozemo. Prihvatamo u potpunosti da Vam je pomogao pomenuti sok od...cega ono bese, cuvarkuce. I dalje ga koristite ako Vam pomaze - sto je dobro ne treba menjati. A ako podje nesto po zlu, ko sto rekoh - srecom imate dva oka.
...ali dobro pazite - necete uci u statistiku kao sto biste inace usli da vam je oko sj...no u strucnoj ustanovi. :wink:
Лепо си рекла обично смештен даље од руба капка, а много ређе на самом рубуChalazion je obično smešten dalje od ruba, a mnogo ređe na samom rubu kapaka
tako da je problem sa slike ipak čmičak.
Лепо си рекла обично смештен даље од руба капка, а много ређе на самом рубу
Не можеш на основу фотографије поставити тачну дијагнозу...
То је са моје тачке гледишта неозбиљно и неодговорно...
Ипак колега је већ ту " напаст" излечио..
Јавила сам се на тему да напишем нешто о чмичку-Хордеолуму јер видим да се тема актуализовала, а не да постављам дијагнозу преко фотографије..![]()
Diskutujemo, ne dajemo dijagnoze.
Nema potrebe za takav ton.