CMC poklon putovanje 2007

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bluebg

Početnik
Poruka
3
Pozdrav svima, google-jaci za CMC putovanjem nabasao sam na forum krstarica i evo prvi put pisem, a zaista vidim da je ovo sjajno mesto!

Elem, danas mi je stiglo CMC poklon putovanje koje mogu da iskoristim u narednih 12 meseci, a u ponudi su Bugarska, Grcka, Dominikana i Spanija + extra poklon Dubai 7 dana za 2 osobe sa placenim avio prevozom i doruckom u hotelu sa 5*

Da li je ovo jos nekom stiglo na kucu? Imate li neki savet?

Pa bas da je poklon, i nije... Moja keva je dobila taj "poklon-vaucer", ali je morala da ide na prezentaciju (i ja sa njom, na zalost) gde su nas davili 3 (slovima: TRI) sata, da bi se ispostavilo da moras da se uclanis u njihov klub CMC - Closer Marketing Club, a clanstvo kosta par soma evrica... Toliko o poklonu.

Honeylady:
Pa bas da je poklon, i nije... Moja keva je dobila taj "poklon-vaucer", ali je morala da ide na prezentaciju (i ja sa njom, na zalost) gde su nas davili 3 (slovima: TRI) sata, da bi se ispostavilo da moras da se uclanis u njihov klub CMC - Closer Marketing Club, a clanstvo kosta par soma evrica... Toliko o poklonu.

Da, da.... a u pismu stoji kako je putovanje bez uslovljavanja. :evil:

Moju porodicu je tako neka krajnje mala i nepoznata agencija olesila za time share u Benalmadena Costa u Spaniji 2001. godine, i od tada ja pazim na sva cudesa koja stizu postom. Dakle i ovo je slican fazon... Cccc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back