Cliff,Jason ili Robert

pa nije da nije ni zasta nego su jednostavno dvojica predhodnika bacila preveliku senku na njega da bi uopste mogao i da im prisere...jednostavno Cliff i Jason...ma da se ja ispravim ipak mi je Cliff bolji od ove dvojice...

Na to sam nekako i mislio

Cliff: Kill 'em all; Ride the lightning; Master of puppets
Jason: ...And justice for all; Metallica (black); Load; Reload
Rob: St. Anger

Kad uporedis nije im ni do kolena

Jasonovo doba mi se najvishe svidja...ali Cliff je legenda...Sto se tice Roba tacno je da im nije ni do kolena ali cim moze dobro da odsvira njihove pesme znaci da je istovremeno dobar...ali jednostavno nema nikakvu istoriju sa njima...to ga j.ebe

Serijski Samoubica:
da,posto je Rob doshao tek negde posto je St.Anger zavrsen...inache on je ranije svirao u bendu Suicidal Tendencies kao i sa Ozzy-jem(koji ga je i preporucio Metallica-i)

U pravu si. Bob Rock je bio njihov producent jos od black-a a na St. Anger-u je pored toga bio i basista. To do sada nisam znao. Rob je svirao samo na koncertima i nije snimio nijedan album sto vise potvrdjuje da su Jason i Cliff za njega legende

Nerevar:
U pravu si. Bob Rock je bio njihov producent jos od black-a a na St. Anger-u je pored toga bio i basista. To do sada nisam znao. Rob je svirao samo na koncertima i nije snimio nijedan album sto vise potvrdjuje da su Jason i Cliff za njega legende

a zasto to?daj mu sansu...ja sam uveren da je on dobar basista...

inace ko zna sta bi se desilo da je Cliffa zamenio Les Claypool umesto Jasona...

Back