Claymore

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odgledao sam prvu epizodu.
Mozda je anime dobar....
Posle gledanja anime-a Blood+ nijedan drugi mi ne valja.
Znaci nista, ali deluje mi pomalo naivno.

Blood+ je najbolji anime ikada napravljen po meni.

Nije los anime,uglavnom se sve svodi oko tih zena - ratnica,sa malim elementima romanse,ali je veci deo akcija.

Off topic : 333,odgledaj "Code geass" , odusevices se. ;)

Odgledao sam Claymore, anime je extra! A manga je ongoing ja mislim. :) Tako da ima šanse za season 2. :)))
@ Maxim
Nisu samo žene ratnici, ima i muških ratnika tačnije bilo ih je, ali su monstrumi njima lako savladali tako da su samo žene ostale da se muče. :P

Za tuzne scene pa i nebih rekao,bilo mi je tuzno jedino zbog Terese i to kako je od Najveceg Claymora pala na taj neki najnizi nivo da je ostali Claymori jure :( , Ako te je onaj Raki (Nadam se da sam mu pogodio ime,onaj kuvar na njega mislim :mrgreen: ) , Rastuzio onda stvarno baci se u reku (kazem "Rastuzio" zato sto on bukvalno place u svakoj 3-4 epizodi,sto je mene baaas dosta smaralo,ali j.b.g,negde sam procitao "Uvek postoji barem jedan Smarac u Anime" ovde je svakako Raki (KUVAR). Toliko od mene pozz i zelim vam lepo gledanje i provod :mrgreen:

P.S Nisam skontaoo onaj poljubac izmedju Claire i Rakija,sta bi to trebalo da predstavlja? :dontunderstand:

Raki da PIMP. :lol:

Procitaj mangu i videces sta odrastao Raki radi. Anime do oko 20episode prati mangu onda znacajno odstupa.
Ono sto nije animirano su odgovori kako nastaju i koja im je svrha Yoma, Claymore, Awakened, Abyssals i Organizacije.
Zar ti nije cudan politicki sistem na tom "kontinentu".
Da ne govorim o pravom susretu Clare i Priscille.
Ceo kontinent ili je veoma veliko ostrvo je eksperimentalno okruzenje gde se pravi Awakened posto covecanstvo ratuje protivh zmajolikih bica, i Awakened je oruzje protiv njih. Te borbe jos nisu prikazane u mangi. Malo se radnja usporila u 14toj svesci.

Poslednja izmena:
LIVE!

Odgledao sam anime i citam mangu redovno. Manga je mnogo bolja, to stoji, ali i anime je prilicno savrsen, cak i sa onim krajem. :) Inace, omiljeni likovi su Northern Campaign Survivors [prednjaci Miria]. Takodje, volim Teresu i Riful i pomalo Isley-a. xD

I nadam se da ce napraviti neki remake, kao sto su napravili za Fullmetal Alchemist. :)

Back