Claudia Sampedro

• Začetnik teme Začetnik teme Raisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S obzirom da nemam ni volje ni zivaca ubedjivati šovinističke kurc.arose koji generalizuju i srackaju po temama, da pocnu misliti svojim preostalim aktivnim mozdanim vijugama, necu se upustati u dublju polemiku.

Da ja sam ponosni shovinista kurcarosh, koji iznad svega voli da generalizuje stvari, a poslastica mi je da srackam po temama jer te preostale aktivne mozdane vijuge koristim za gluposti da odgovaram izdrkani.m i nedo.jebanim zenetinama. To mi onako uveseljava dan i za to mi ne treba mnogo aktivnih mozdanih vijuga jer one glavne rade svoj posao kako treba i za ono sta treba...

Nishta narocito ...
Svako ko je bio u Juznoj Americi , ...a nachmish je bio puno puta ... zna da tamo ima ono ko na slikama gore , na tone .
Druga stvar su silikoni gde u Brazilu recimo metju i 15godishnjakinje i dalje najmanje shto se tamo metje je 2 X 350 ml .
Samo kad bi u zivo video malu , moze se reci jeli mala strava ili naduvana plastika ... da ne pominjem i photo shop ...

Da ja sam ponosni shovinista kurcarosh, koji iznad svega voli da generalizuje stvari, a poslastica mi je da srackam po temama jer te preostale aktivne mozdane vijuge koristim za gluposti da odgovaram izdrkani.m i nedo.jebanim zenetinama. To mi onako uveseljava dan i za to mi ne treba mnogo aktivnih mozdanih vijuga jer one glavne rade svoj posao kako treba i za ono sta treba...

To bi bilo to. :worth:

Ko je ovde ikad rekao da bi voleo da ona seta na ulici sa nekim od nas. Ja sam u jednoj drugoj temi rekao gde se pojavila doticna da je mala odlicna sa sport. Seks u rundama :D I svaki muskarac koji kaze da je nebi hebao je tezak licemer ili pederchina. I jedan dobri kolega sa foruma je to lepo rekao da mi umemo da pravimo razliku izmedju zena koje su za sport, koje su da ih volis, mazis i pazis i onih koje nisu nizasta.

Hah, boze moj... Nije jedina. I druge se hebu, ne samo ona. Ne znam zasto zene misle da svi muskarci tragicno shvataju odbijanje.

A sto? ti ne bi voleo da ti ona bude devojka? ja da sam musko bih, valjda kad biras devojku ona treba da bude avion i nista manje. Jedini razlog po meni zasto neki muskarac nju ne bi hteo za ribu jeste to da losije izgleda od nje pa bi se osecao jako ugrozeno,jer ipak treba da budes A klase i nista manje da bi setao nju

Poslednja izmena:
A sto? ti ne bi voleo da ti ona bude devojka? ja da sam musko bih, valjda kad biras devojku ona treba da bude avion i nista manje. Jedini razlog po meni zasto neki muskarac nju ne bi hteo za ribu jeste to da losije izgleda od nje pa bi se osecao jako ugrozeno,jer ipak treba da budes A klase i nista manje da bi setao nju

Problem je to. Naklonost ovakvih zena se ne kupuje sa svojom lepotom, pamecu i sl. Zna se sta njih privlaci i cime su motivisane. Da joj nije do toga ne bi se javno tako fotografisala i sta je uopste motiv takvog fotografisanja. Znam, znam reci ces mi lepa je ima lepo telo, pa super, odnosno odlicno ali ona prodaje sebe na odredjen nacin i veruje da ce joj ta prodaja obezbediti full aranzman...

I da, svako voli da mu je devojka lepa, ali pitaj vecinu muskaraca i reci ce ti da zele lepu zenu do one mere koja ce ih sacuvati da bude sa njima. Iz tog razloga tvrdim da bi samo sa ovom bio zbog sportskih aktivnosti i to je to.

A sad cu ti reci kakva se devojka meni svidja i koju bih iznad svega voleo da vidim pored sebe iz ciste muske perspektive. Ona nije preterano visoka, tj prebacuje 165cm, grudi pa dvojka-trojka, prelepa guza, lice koje se lako pamti, a jos teze zaboravlja tj nezaboravno i prelep osmeh, uskoro i zavrsen drugi fakultet, i nadasve jedna realna zenska osoba. I znas sta, znam jednu takvu i o njoj mastam svaki dan... A Claudia Sampedro... 12 rundi sa nokautom :mrgreen:

Naklonost ovakvih zena se ne kupuje sa svojom lepotom, pamecu i sl.

:think:
Zasto generalizujes, nije valjda da stvarno mislis da svaka zena, mladja ili starija, koja ovako izgleda mora da ima iste motive za ovakvim fotografijama?

Zna se sta njih privlaci i cime su motivisane.

Ne zna se. Moze samo neko da nagadja cime je motivisana.

Da joj nije do toga ne bi se javno tako fotografisala i sta je uopste motiv takvog fotografisanja.

Da ne uzimamo u obzir ukuse, neko voli sa manje, neko sa vise oblina, ali devojka lepo izgleda. Sasvim dovoljan motiv da ima ovakve fotke kakve ima. Nema tu niceg loseg.

Znam, znam reci ces mi lepa je ima lepo telo, pa super, odnosno odlicno ali ona prodaje sebe na odredjen nacin i veruje da ce joj ta prodaja obezbediti full aranzman...

Opet ne mozes tvrditi na koji nacin ona prodaje sebe. Da li da nadje sponzore/a ili da proda svoj izgled zarad uspeha u svetu mode. Moguce je i jedno i drugo.

Bar jednom nedeljno fotografisem cure koje ovako izgledaju i ima kod njih svakojakih motiva zasto zele ovakve fotografije.
Vecina tih devojaka su sasvim normalne, prijatne cure koje ne jure za dobrim autom, novcima i ne traze sponzore, imaju sasvim ok obicne momke...

:think:
Zasto generalizujes, nije valjda da stvarno mislis da svaka zena, mladja ili starija, koja ovako izgleda mora da ima iste motive za ovakvim fotografijama?

Ne zna se. Moze samo neko da nagadja cime je motivisana.

Da ne uzimamo u obzir ukuse, neko voli sa manje, neko sa vise oblina, ali devojka lepo izgleda. Sasvim dovoljan motiv da ima ovakve fotke kakve ima. Nema tu niceg loseg.

Opet ne mozes tvrditi na koji nacin ona prodaje sebe. Da li da nadje sponzore/a ili da proda svoj izgled zarad uspeha u svetu mode. Moguce je i jedno i drugo.

Bar jednom nedeljno fotografisem cure koje ovako izgledaju i ima kod njih svakojakih motiva zasto zele ovakve fotografije.
Vecina tih devojaka su sasvim normalne, prijatne cure koje ne jure za dobrim autom, novcima i ne traze sponzore, imaju sasvim ok obicne momke...

Decko jesi li ti kad bio u americi? Ako nisi, reci cu ti samo svaka koja dobro izgleda, a tamo one koje dobro izgledaju, izgledaju do jaja pokusavaju da sto bolje unovce to sto imaju. I u srbiji bi to radile da smo toliko ekonomski jaki ali nekima ovde prodje, a nekima ne. Ovde je trend da postanu pevacice... I da, i ja sam kroz svoj posao upoznao ovakvih i znam kako razmisljaju tako da me dovodi na razmisljanje da li ti fotografises ljude u Danskoj ili u Srbiji... I ajde sad ko si da si priznaj da si samo kreirao ovaj nalog da bi odgovorio na moj post.

:eek: Raspravljanje o motivima cure koja se ovako slika???

Jedno je sigurno, misli da dobro izgleda i hoce da to misle i druge. U koje svrhe, to samo ona zna.... Takodje je cinjenica da se sve veci broj cura ovako slika i te slike kaci na Fb, pa nije iskljuceno da je rec samo i pomodarstvu.

Muska reakcija: vidi ovu f'ksu, al bi ****...da imam pare. Nju samo takvi zanimaju. Aj' da napisem nesto, onako bzvz; Prelepa si andjele :heart:

Zenska reakcija: Kurvvestija kakvih ima na kilo! Nema struk a ima silikone garant...Jeftina je, moj momak/muz je intelektualac i ne zanimaju ga takve zene

(:))))))))))))))))))))))))))) Zanimaju ga! I gleda ovakve slike, koliko god bilo tesko da to sebi priznam. Sem toga, i mi ne mastamo samo o vama...ustvari, ne mastamo o vama)

:eek: Raspravljanje o motivima cure koja se ovako slika???

Jedno je sigurno, misli da dobro izgleda i hoce da to misle i druge. U koje svrhe, to samo ona zna.... Takodje je cinjenica da se sve veci broj cura ovako slika i te slike kaci na Fb, pa nije iskljuceno da je rec samo i pomodarstvu.

Muska reakcija: vidi ovu f'ksu, al bi ****...da imam pare. Nju samo takvi zanimaju. Aj' da napisem nesto, onako bzvz; Prelepa si andjele :heart:

Zenska reakcija: Kurvvestija kakvih ima na kilo! Nema struk a ima silikone garant...Jeftina je, moj momak/muz je intelektualac i ne zanimaju ga takve zene

(:))))))))))))))))))))))))))) Zanimaju ga! I gleda ovakve slike, koliko god bilo tesko da to sebi priznam. Sem toga, i mi ne mastamo samo o vama...ustvari, ne mastamo o vama)

Ko te lagao da mi mastamao o vama? Srce dajes sebi previse vaznosti :D Inace sto se tice doticne, ja nisam bio licemeran i rekao sam za sta ja nju licno vidim. I osim toga devojka ima 20 god i dete od 3 godine vec. Znas sta hocu da ti kazem... Da li je kako ti kazes fuksa ili ne to ostavljam tebi da zakljucis, a meni su motivi takvih osoba odlicno poznati. U pocetku je to da se unovci jer super izgleda sto i nije lose ali znas li kako se ljudi debelo izgube na tom putu i sta postanu?

Ko te lagao da mi mastamao o vama? Srce dajes sebi previse vaznosti :D Inace sto se tice doticne, ja nisam bio licemeran i rekao sam za sta ja nju licno vidim. I osim toga devojka ima 20 god i dete od 3 godine vec. Znas sta hocu da ti kazem... Da li je kako ti kazes fuksa ili ne to ostavljam tebi da zakljucis, a meni su motivi takvih osoba odlicno poznati. U pocetku je to da se unovci jer super izgleda sto i nije lose ali znas li kako se ljudi debelo izgube na tom putu i sta postanu?

:rotf:

Back