- Poruka
- 12.984
Kakvu funkcije dobijam kad izaberem da pratim nekog clana?
da li mogu da vidim gde pisu poruke ili nešto drugo? Mislim kako to praćenje radi.
da li mogu da vidim gde pisu poruke ili nešto drugo? Mislim kako to praćenje radi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
do sada nisam morao da pratm nekog da bi pp. zasto li se onda to zove 'praćenje'Zavisi,neki ce da te prihvate za pracenje,a neki ne.Imas privilegiju ko prihvati da ga pitas na PP sta god titreba i po mogucstvu da dobijes odgovor,a tako moze i druga strana da se obrati tebi za neku pomoc.
Napisao sam ti.Neko moze da ti ne odgovori na PP,a ko hoceonda mozete da se dopisujete na PP,ako neko nekom moze da pomogne,a nije za javnost.I to mozes da nadjes postovekoje ja recimo pise i ja tvoje,ako me nesto zanima.do sada nisam morao da pratm nekog da bi pp. zasto li se onda to zove 'praćenje'
sad cu da probam da te pratim i onda šta biram da gledam gde si postovao?Napisao sam ti.Neko moze da ti ne odgovori na PP,a ko hoceonda mozete da se dopisujete na PP,ako neko nekom moze da pomogne,a nije za javnost.I to mozes da nadjes postovekoje ja recimo pise i ja tvoje,ako me nesto zanima.
Da,videses moje kontakte i postove,one ko mene prati.sad cu da probam da te pratim i onda šta biram da gledam gde si postovao?
ne znam gde da gledam bas sve toDa,videses moje kontakte i postove,one ko mene prati.
Ma pregledaj sve,ne znam ni ja sve da ti objasnim.Posalji mi na PP poruku za praćenje i kada ti dozvolim,tek onda ćeš moći da vidiš sve,sta te interesuje.ne znam gde da gledam bas sve to
ali sam nasao ponesto:
- poruke koje si pisao
- teme koje si zapoceo
ne znam sta znaci 'nove poruke na profilima' tu su neke cudne i nepovezane poruke
У суштини,ништа не добијате,само су они на добитку.Kakvu funkcije dobijam kad izaberem da pratim nekog clana?
Нема прихватања,ако Вас запрате,Ви ту не можете ништа.Zavisi,neki ce da te prihvate za pracenje,a neki ne.Imas privilegiju ko prihvati da ga pitas na PP sta god titreba i po mogucstvu da dobijes odgovor,a tako moze i druga strana da se obrati tebi za neku pomoc.
Možes da ne prihvatis pracenje.pogledaj dobro komande.ImaKomanda "prihvati praćenje,ili odbi praćenje.У суштини,ништа не добијате,само су они на добитку.
Нема прихватања,ако Вас запрате,Ви ту не можете ништа.
Moyes da ne prihvatis pracenje.pogledaj dobro komande.ImaKomanda "prihvati praćenje,ili odbi praćenje".T.j odjavi praćenje.
Мени нико досад није одбио праћење,нити сам ја добио да прихватим праћење од некога.Moyes da ne prihvatis pracenje.pogledaj dobro komande.ImaKomanda "prihvati praćenje,ili odbi praćenje.
Nisam ni ja,samo kažem da može da se odbije praćenje.Otvorio sam PP da ako nekome zatreba nešto,a ja mogu da pomognem,to i uradim.Мени нико досад није одбио праћење,нити сам ја добио да прихватим праћење од некога.
Nema te još.Nisi se prijavila na PP.Одбијте сад моје праћење ако можете.
Сад можете да ми пишете пп,ако нисте приметили,и можете да ми гледате профил.prvo nista nisam mogao da vidim nista od mimi
kad sam poceo da pratim mimi
mogu svasta da vidim
jl to prvo doslo na neko odobrenje?Сад можете да ми пишете пп,ако нисте приметили,и можете да ми гледате профил.
А садржај свих порука сте могли и раније да видите.
Не,нисам морао ништа да одобрим.И ја сам Вас запратио.jl to prvo doslo na neko odobrenje?
Mora da se uzvrati pracenje.Mimi sto mi se ne prijavis za pracenje na PP,pa da vidis dal mogu da te odbijem.jl to prvo doslo na neko odobrenje?
recimo najvise me interesuje u kojim temama si ucestvovaoMa pregledaj sve,ne znam ni ja sve da ti objasnim.Posalji mi na PP poruku za praćenje i kada ti dozvolim,tek onda ćeš moći da vidiš sve,sta te interesuje.
recimo najvise me interesuje u kojim temama si ucestvovao
imas 20k+ poruka, ok tu bibilo interesatnije pretrazivanje..
Ja sam morao tebi da uzvratim pracenje,da bi video to sto sada vidis.ali nisam nista morao nista da odobravam ... samo sam dobio notifikaciju (gore)