Guitarmiljan
Početnik
- Poruka
- 24
Koje stranke iz Srbije su legitimne clanice Socijalisticke internacionale?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A SPS nije?DS samo.
KAko ti se cini , jel zasluzuju da budu ?A SPS nije?
Значи, ДС су прави и једини наследници Титових комуниста?SDP je bio clan ali nisu placali pa su im obustavili clanstvo.
Zamisli SPS nikada i nece biti clan jer su najgora partija u istoriji Evrope hahahahahaahahha uz naci socijaliste.
Ako ti je lakse tako da tumacis hahahaha.Значи, ДС су прави и једини наследници Титових комуниста?
A vidi ovog omladinca sto ima avatarPitajte onu forumasicu sa subarom na glavi, ne znam kako se zove.
Па, левичар сам.A vidi ovog omladinca sto ima avatar![]()
Promijenio sam ga nedavno u neko ninja prase, ali su me onda forumasi pitali gdje je ohola macka, pa sam ga vratio.A vidi ovog omladinca sto ima avatar![]()
Jok kod kraljice u LondonuВероватно у срцу комесарске Совјетије, у Бриселу. Тамо су и комесари.
Ne ti bre , nego ovaj sto pita za komunjare ...Promijenio sam ga nedavno u neko ninja prase, ali su me onda forumasi pitali gdje je ohola macka, pa sam ga vratio.
Ni ona ne zna kako se zovePitajte onu forumasicu sa subarom na glavi, ne znam kako se zove.
E da, komunistkinja je.Ni ona ne zna kako se zove![]()
SPS je ono sto se zove "levicarski nacionalizam". isto je praktikovao hugo cavez u venecueli, fidel kastro na kubi i nedavno aleksis cipras u grckoj. stranke soc. internacionale su internacionalne tj. globalisticke. shvati to kako hoces.A SPS nije?