Ulice
Aktivan član
- Poruka
- 1.773
Pitanje za starije tinejdzere, da li bi ste se uclanili u stranku, koju, zasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa,fino.Ja jesam clan stranke, necu reci koje, jer ni mene ne interesuje vase politicko opredeljenje (to mi je nebitno!)..
Clan sam stranke, jer imam nekoliko razloga
1.studiram prava, pa bih da vidim kako neke organizacije delaju u stvarnom svetu, van knjiga, udzbenika
2. zivim u malom mestu, pa da znam politicka desavanja ovde u okolini
3. hocu da sam aktivna po pitanju tih nekih desavanja koja moja stranka organizuje..
Eto, otprilike je to...
sve u svvemu gomila ljudi čiji je jedini cilj u životu da bleeeeeeeeeeeeeeeeje
stranke smo eksplatisu ili kako se vec ta rec kaze svoje clanove. Nikakve od toga nema koristi,a ljudi koji su tu glavni su olos od kojeg nista necete dobiti. Od stranaka sto dalje.
Pa nije tako , ovde je ta eksplaticija i korist uzajamna i dvostrana , pošto aktivni članovi stranaka imaju velike šanse da dobiju preko istih posao u dobro plaćenoj državnoj službi ,iako po svojim kvalietima i obrazovanju se najčešće nikad ne bi tu našli ,da im nije partijske knjižice . Ovde više ne možeš ni da radiš kao kafe kuvarica u nekom javnom preduzeću, ako nisi član neke od vladajućih partija ,tako da se tamo učlanjuju uglavnom da bi stekli neku konkretnu ličnu korist ,a ne iz nekog uverenja i brige za društveni interes .
Dotle ostajem politicki neutralan, a ako ne budem deo neke clanke, neke NVO cu sigurno.
Nemoj samo u ove zene u crnom i kod Kandicke i Biserko svega tizbog tih olosa velikoj vecini ljudi u Srbiji kada spomenes NVO odmah na pamet padnu ti olosi pa ljudi misle da su sve NVO takve u zemlji. Ima stvarno ok tih organizacija al' one nemaju nikakve veze sa politikom i nisu toliko mediski eksponirani.