Da li ste?
Koje?
Koliko redovno uzimate knjige?
Jel vraćate na vreme ili zabušavate?
Koje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da jesam. Gradske i NUB. Uzimam redovno iz Gradske jer imaju jako puno biblioteka u gradu a članska važi u svakoj. NUB rijeđe, samo ako mi treba nešto što u BiH nema pa koristim pogodnosti međubibliotečke razmjene (ako je iz inostranstva to što mi treba). Vraćam redovno i ne kradem knjige ko neki, da ne tagujem sadDa li ste?
Koje?
Nacionalna i univerzitetska biblioteka...je?
Bio sam clan biblioteke kao tinejdzer, ali sada nisam.Da li ste?
To je jedino clanstvo koje priznajem drugima.Jesam.Da li ste?
Koje?
Био сам дуго.Da li ste?
Koje?
Da li ste?
Koje?
Svaka čast!citao sam nekad knjigu dnevno , 1986 ili 87 sam dobio nagradu kao najaktivniji citalac
Padaju ljudi pod saobraćaj, šest ljudi poginu tog dana.Učlanim se ja u biblioteku. Dobijem člansku kartu. Stavim tu kartu u gornji džep košulje da viri iz džepa. Idem ulicom, a svi kada me vide govore:"Ide član jbte, ide član." Dođem ja u biblioteku. Sednem, naručim, pojedem, popijem, platim, izađem, odoh dalje.
JesteOvo gore što sam napisao je Radmilovićev tekst iz komedije "Radovan treći". Otprilike tako ide.
redovni sam clan biblioteke "kod tri hrasta", svakog petka uvece uzimam literaturu i vracam svaku turu redovno.Da li ste?
Koje?