ckm...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
znam da ste ovde svi kulji od kuljeg i tako to, al eto reko' da pitam...

jel čitaš časopise tipa CKM, men's health i slične strogo muške časopise...i jel primenjuješ nešto od toga što tamo piše...?

hvala...

znam da ste ovde svi kulji od kuljeg i tako to, al eto reko' da pitam...

jel čitaš časopise tipa CKM, men's health i slične strogo muške časopise...i jel primenjuješ nešto od toga što tamo piše...?

hvala...

Gledao sam nekada te tipove što kupuju to. Sad mi je to sve smešno, a tada mi je bilo jadno.

Ja nisam nikada imao para za tu dangubu. Hvala Bogu na tome. Dosad bih i dalje bio momak i ne bih imao priliku da imam kraj sebe ono divno ženče i onog malog anđela :)

Poslednja izmena:
Gledao sam nekada te tipove što kupuju to. Sad mi je to sve smešno, a tada mi je bilo jadno.

Ja nisam nikada imao para za tu dangubu. Hvala Bogu na tome. Dosad bi i dalje bio momak i ne bih imao priliku da imam kraj sebe ono divno ženče i onog malog anđela :)
zato sam i postavio temu...jer su ciljna grupa neoženjeni, wannabe plejboji...
i meni to bilo skupo, a čito sam par puta kad kupili drugi, misim plasira se neki nerealan život...sranjje...

Ma jok, procitam nesto o LjiS-u na netu, a sad iz kojih je to casopisa ili izvora ne obracam paznju. Ali da mora da bude Man's Health ili tako neki magazin za playboy-eve, ne.

Pre nekoliko godina sam uzimao CKM, ali njega ne treba mešati sa Men's Health-om, jer su im koncepcije različite. MH je nešto kao muška verzija Cosmo-a, a CKM je uglavnom gola zaebancija.

CKM i MH su dva potpuno razlichita magazina, chitam tu i tamo, dok chekam shishanje, pijem kafu u kafani i slichno. Ne znam na shta mislish kad pitash da li primenjujem.

CKM je bio popularno štivo u vojsci(uz prve brojeve srpskog PB-a koji je tad krenuo),imaš i obnažene cice da baciš drkicu na požarstvu i još da ubiješ barem 2 smene dok natenane čitaš. Posle toga mi je možda još par puta pao u ruke kod frizera ili negde drugde gde sam čekao. Iskreno se ne sećam apsolutno nijednog teksta da bih mogao primeniti neki "savet". Toliko o vrednosti napisanog :D

MH ne znam ni čime se "bavi" :neutral:

[pre su mushki oni sto su pre postojali davnije, ko duga ili tako neshto
svet?
politika i neke golisave zene i sve crno belo ali nije tresh ko ne znam... tabloid > )) mada ok dobar je tabbbbbbloid

CKM je za kad su svi poznanici u bedaku pa nemaš nikog ko bi poeo ***** da se ubije vreme. MH je za pedere i zalutale. Ko primeni pročitano u prvom je blesav, a za ovaj drugi bolje da mu majka abortirala.

Stampa koja se vucara po frizerskim salonima i nekim birtijama uvek mi je bila tragicna ali ok pogledam one slike gde se kojekakve cupi trte i prce ne bi li se tako promovisale.Imao sam priliku da na jednom koktelu upoznam par tih komada i naravno sve su zavrsile u krevetu.Nisu nsta posebno foto shop je uglavnom zasluzan za one fotke uglavnom su dobro vec ispraksane i pregazene sto znaci da su vec izdrnadane.Ali je bilo zanimljivo guziti ih onako na gomili.:per:

Back