Čizme, polučizme, čizmice....

gost 279531

Stara legenda
Poruka
80.235
:)

Zima na pragu, jesen već tu ;)

Ajmo sa idejama ....
Moje prošlogodišnje su otprilike ovakve:

000108-Geox-cizme.JPG

Ja nisam ljubitelj dubokih cizmica.Vise volim gleznjace, jer mi nekako ljepse idu na hlace, volim nekada da stavim hlace preko cizme, da ih pokrijem, a sa ovim dubokim to nije bas izvodljivo, jer se ocrtaju, a to nikako ne volim.
Evo jedne za vas, nadam se da ce vam se svijdeti. ;)
227828_10151167715459271_1437719956_n.jpg

Vidjela sam ih ja live u radnji i oci mi ostale na njima, to su Burberry, nova kolekcija, ali da se ne lazemo cjena je astronomska. Trazila sam slicne njima, ali moja potraga je bila uzaludna. :(

I to , ako nađeš, ni približno kvalietu ovih.
Imam iskustvo sa baletankama od 2500, a iste, identične u kineskoj 500 din.
A "original" po kom su pravili, oko 7000...

Licno obozavam klasicne "Gestapo" cizme do kolena. To su one cvrste, sjajne, ravne sa jakim oklopom koji stoji kruto oko lista...svake godine pazarim po jedan par pa sam ih sada navukla u svim zemljanim bojama iako imam problem sa nalazenjem obuce koja ide do kolena a ne zavrsava se negde na pola lista sto ne poooooodnosiim:lol:

Volim i "gauco" cizme na petu do 5cm a la Timberland i DrMartens samo bez sniranja, klasican zenski model ali onako, grubo obradjen i zaobljen...nevolja je sto su obicno teske i glomazne...

Od kracih nosim samo bajkerske, ravne do gleznja....sa suknjama i mantilima...ne volim da uvlacim dzins u njih...i naravno, obozavam Kickers sa sirooooookim farmericama i kaputom...

Imam samo jedne ulickane na stiklu za izlaske ali ne volim ih i nosim iskljucivo uz kratke haljine koje leprsaju, imam utisak domino zenske u njima...nije to za mene...

Back