Cizme 2010

Czmice - obozavam - i ravne i sa stiklom. Neko je nekad rekao da zena bez deset pari cizama (cipela) nije zena! Tako da ja preferiram duboke cizme, plitke (duboke do zgloba) ravne i sa stikom ali samo dobar dizajn i kvalitet. Gumene nemam, ali nisu mi ni potrebne mada i nisam tip za gumene kao ni za ugly boost! Nekako uvek budu najlepse u braon boji, mada i crna je super! :ovca:

ja sam mislila da kupim uggs patofne..ali sam odustala.Nekako ne ide to uz mene..Inace,imam braon kozne cizme koje sam kupila u Solunu kad sam bila na ekskurziji.Odusevljena sam njima.

Е овако....имам Тигрове црне...супер изгледају, и одличне су за кишу, али када је температура изнад +15 степени, пошто нису топло постављене....
А сад да пређем на мане:
1. нису топлије постављене :lol:
2. имају чудан, да не кажем - ружан, мирис на рибу :lol: који не може да се неутралише...
Савет:
1. ако намеравате да их носите на дебље чарапе - узмите број веће.
2. држите их на тераси :lol:
3. не обувајте их ако идете код пријатеља - резервисано само за шетње по киши :lol:

Poslednja izmena:
Da li neko zna gde mogu da nadjem ovakve cizme? I koliko okvirno kostaju? Nisam iz BG, pa bih volela kad dodjem da ne tragam po celom gradu, vec ako neko zna da gde mogu da ih kupim da ustedim na vremenu. :)

Prilozi

• 5cizme.jpg
    5cizme.jpg
    9,9 KB · Pregleda: 8
  • cizme.jpg
    cizme.jpg
    14,2 KB · Pregleda: 7

Back