- Poruka
- 7.375
Torrente-BG:Dva puta ranjavan cuclom i odlikovan zlatnom benkicom za hrabrost
hahahahaha x 2
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Torrente-BG:Dva puta ranjavan cuclom i odlikovan zlatnom benkicom za hrabrost
Obersturmfuehrer:hahaha
samo se ti smej, a ja ocekujem pohvalu od patriotskog bloka, posto sam odbio da sluzim pod oruzjem tu tadicevu kvislinsko izdajnicku vojsku![]()
Torius:Као прво, с обзиром у каквој безбедносној ситуацији се налазимо, војни рок би требао да траје минимум 9 месеци, али си са либеранијим приступом за викенде и изласке у град, а цивилну војску би требало укунути. Тј могла би да постоји због приговора савести, али би онда за те особе важило правило значајно већих казни за разне аспекте малих грађанских несташлука (а ако се неко од њих нађе оружије - онда 20 година затвора) јер савест је универзална.
dmauka:.
Jos samo da objasnimo ako (ili kada) nas neko napadne da im se kaze da moraju da naprave razliku izmedju onih koji su antimilitantni od ovih drugih koji nisu pa da se prema tome i ponasaju.
Nikoga ne treba prisiljavati da daje drzavi nesto sto ne zeli. Ali shodno tome, ukoliko se ima obraza, nemojte od drzave traziti da resava pitanja koja se ticu samo vas. Poplavljena kuca ? Grad ubio letinu? Kliziste vam ostetilo zgradu? Sta drzava ima sa tim? Nema drzava para za to, mora da ulaze u profesionalnu vojsku i da je plati dovoljno da ta vojska gine za nekog drugog...da profi vojska ima dobru tehniku i logistiku, a sve to kosta...
Torius:Као прво, с обзиром у каквој безбедносној ситуацији се налазимо, војни рок би требао да траје минимум 9 месеци, али си са либеранијим приступом за викенде и изласке у град, а цивилну војску би требало укунути. Тј могла би да постоји због приговора савести, али би онда за те особе важило правило значајно већих казни за разне аспекте малих грађанских несташлука (а ако се неко од њих нађе оружије - онда 20 година затвора) јер савест је универзална.
Jerry Ropero:druga je stvar sto vi vas kukavicluk krijete iza tih stvari.
Jerry Ropero:druga je stvar sto vi vas kukavicluk krijete iza tih stvari.
i ovoVojska od decaka napravi coveka"
mozda bilo nekad, ne bi mor`o da me teras
kad bi im`o pravog shefa kao sto je bio Stepa
a ne fosilnog pajserka kome pobegla je zena
Sto da juris klince kao Ameri teroriste
nek bude vise fazon: "Hocete? Izvolite
opremu i trening" - sve sami specijalci
najspremniji ortaci javice se sami
Brojnost bice manja, ali postava je stalna
bez pivskih stomaka i padova morala
Како човек може бити војник ако по цео дан пере под, бебама ставља пелене, и преводи баке преко улице?????????
A kako moze biti vojnik ako riba wc ili sqplja lisce kad vetar duva ili pikavce po krugu :? i uz sve to da se tusira jednom sedmicno... ma brooka... jos ce onid a mi kazu kad mogud a se tusiram kad ne...
a koliko puta gadja taj sto uzme pusku?
a koliko se navoza tenkom taj sto vozi tenk?
a koliko puta skacu padobranci na obuci?
a civilni vojnik ima mogucnosti da vezba gadjanje mnogo vise, bolje i u boljim uslovima nego obican vojnik...