T
trachara
Gost
e, a sta zapravo hocete, 'ajde kazite!
u cemu je poenta svih ovih vasih bljuvotina?
u cemu je poenta svih ovih vasih bljuvotina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mrki crnogorac:vidim da se osjecas kako se izjasnjavas...a, lose se osjecas...pretpostavljam kao prase u teheranu...tj. kao srbin u gorazdu...
Kill Bill:Ma, bre, duvaj i ti...................nikako ova stoka ne mogu biti Srbi.....hebali te oni
mrki crnogorac:evo i macak garfild dolijao na forum..pa nesto kevce o srbima i zeti...srbi su, u istoriji, neznavena, macorcino, ognjem i macem, a ne bratskom ljubavlju, dobili zetu...
ako u daljoj polemici ne pocnes da psujes prekinucu svaku komunikaciju s tobom...nervira me ta kolicina srpske pristojnosti...a, kad smo kod rusa i docekivanja, da te opet podsjetim na istoriju... znas li koliko su bacuske kresnule srpkinja koje su ih objenoske prihvatale prilikom oslobadjanja beograda 20. oktobra 1945. tako da ti sigurno nijesi killl billl...nego serjoza...a, posto danas radim skraceno, ti nastavi da seres do sjutra...Kill Bill:Ok...sad ozbiljno...............
Vidim, Mriki kara sestru , redovno............
Oca vam hebe, ko kako stigne..........................
Jel vam keva slobodna, mislim, moze da dodje da i ona malo primi.........da joj ne bude tesko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iako, verujem , da je negde na stajgi, docekuje Ruske turiste.........![]()
![]()
..zimmer frei
![]()
![]()
mrki crnogorac:eh ti, svevlade, s dokova njujorka, brando moj srpski...montenegro aeterna, belgrade is bombarding...tebi su crnogorci kmetski narod... a, koliko ja znam, da to opet ponovim, srpski kmetovi su setali turcima opanke....ti si sto posto srpski radikal...koje prdevodi onaj hrvat seselj...iz sheveningena...
dukljanin:Vidis li majmune kilavi da su ovo tvoji,svi lice na tebe avetinjo....Mi smo se od ovakvih"ocepili"
crna gora nije do vijeka ona je vijecnaSvevlad:Smrt Jugoslavije i smrt SCG je tužna za Srbe jer smo more krvi prolili da bismo kmetske slovenske narode oslobađali tuđina, ali zdrava i kreposna, što će pokazati vreme. Naime, sada kada je Srbija nezavisna država, postoji mogućnost da povratimo nacionalnu snagu i odbranimo se od neistine koja je kreirana od strane ogromne neprijateljske koalicije, koja je srušila Jugoslaviju zarad svojih interesa. Isto ovako, kao što se ovaj "Crnogorac" podsmevava državi za čiju slobodu je palo mnoštvo glava, smejali su se petokolonaši i 1914. i 1941. godine. Ovaj puta, još je teže, jer smo uklinjeni između Istoka i Zapada i u svačijoj nemilosti. No, bilo je u istoriji mnogo gorih trenutaka za naš narod, a mi smo sve izdržali i još smo ovde. Srblje je nesalomivo. Beograd je večan.
Dakle, ništa nije doveka, pa tako ni samostalna Crna Gora.