Citulja SCG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mrki crnogorac:
vidim da se osjecas kako se izjasnjavas...a, lose se osjecas...pretpostavljam kao prase u teheranu...tj. kao srbin u gorazdu...

heheheheh.. Ja nemam problema sa osjecajima, a ni problema koje si naveo.. DOk za tebe nisam vise siguran kako cesa da se provedes sa albancima.. Pitanje je samo da li ce definitivno da izadje ona:

"Ko to tvrdi da su crnogorci prederi oca mu u vrh gu*zice *ebem"

Razmisli malo zasto i zbog cega tolika mrznja u tebi.. Crnogorci su bar kroz istoriju bili casni i posteni ljudi, sta se desava sa danasnjim stvarno se zapitati, dal je to posledica naseljavanja albanaca, koji su na neki nacin casniji od vas danasnjih jer "besa je besa", sto se vise za vas ne moze da kaze, a na kraju krajeva je mozda neka nova era genetike, pa ova poslovica sa sredine ima smisla..

Oslobodi se mrznje pa ce ti zivot biti mnogo ljepsi, dal sa srbima ili bez njih.. Ako ti nisu vazni i mili zasto se kacis uopste u rasprave sa njima.. Meni ko nije vazan i ne razmatram ga..

Toliko..

Next, no reply...

VIDJU JUNA'CHINE.............OCA IM HEBEM , CRNOGORSKOG.......
.. :D :D :D :D

pravisrbi4pn.jpg

Kill Bill:
Ok...sad ozbiljno...............

Vidim, Mriki kara sestru , redovno............
Oca vam hebe, ko kako stigne..........................

Jel vam keva slobodna, mislim, moze da dodje da i ona malo primi.........da joj ne bude tesko

:D :D :D :D :D :D :D

Iako, verujem , da je negde na stajgi, docekuje Ruske turiste......... :D :D :D ..zimmer frei :D :D
ako u daljoj polemici ne pocnes da psujes prekinucu svaku komunikaciju s tobom...nervira me ta kolicina srpske pristojnosti...a, kad smo kod rusa i docekivanja, da te opet podsjetim na istoriju... znas li koliko su bacuske kresnule srpkinja koje su ih objenoske prihvatale prilikom oslobadjanja beograda 20. oktobra 1945. tako da ti sigurno nijesi killl billl...nego serjoza...a, posto danas radim skraceno, ti nastavi da seres do sjutra...

Ma ne reche ti meni za kevu...........jel slobodna ili nije?????

Mislim , ajde sestru si sam reko da ti trpas..........ali ja bi ti malo kevu...ono....zimmer frei :):):):):)

A posto satro radis skraceno, u stvari ti istice dial up pretplata........nemoj vise da se javljas...:)

Mogla bi , vala cela Cg da kupi bar jedan pristojan comp.............:)

mrki crnogorac:
eh ti, svevlade, s dokova njujorka, brando moj srpski...montenegro aeterna, belgrade is bombarding...tebi su crnogorci kmetski narod... a, koliko ja znam, da to opet ponovim, srpski kmetovi su setali turcima opanke....ti si sto posto srpski radikal...koje prdevodi onaj hrvat seselj...iz sheveningena...

O tome da ste kmetovi (vas 55%, a slava i čast onim Srbima i Crnogorcima koji su ostali srca slovenskoga i pravoslavnoga), govore i vaše latinske parole kojima se i ti služiš. Latinski si kmet, i ostaćeš doveka.

Moji očevi, Srbi, borili su se krvlju i molitvom Gospodu, dok su tvoji otišli u Turke ili Latine, da bi im večera bila obilnija. Ne pada iver daleko od grane. Izdajnik od oca izdajnika praviće sinove izdajničke. Toliko o tebi i tvojima.

dukljanin:
Vidis li majmune kilavi da su ovo tvoji,svi lice na tebe avetinjo....Mi smo se od ovakvih"ocepili"

a jok niste se vi od ovih "ocepili", sa ovima ce te tek da se spajate...

i stvarno ste mnogo napadni!
ovde su vam oni koji su hteli cestitali, i sad gotovo.
niko vam ne brani da ucestvujete na temama civilizovano, kulturno i argumentovano, ali ovo prozivanje i vulgarizovanje i onako vec smuckanih izbora, je ipak preterano!

dosta je bilo, stvarno, razumeli su ja mislim svi vasu poruku!

Svevlad:
Smrt Jugoslavije i smrt SCG je tužna za Srbe jer smo more krvi prolili da bismo kmetske slovenske narode oslobađali tuđina, ali zdrava i kreposna, što će pokazati vreme. Naime, sada kada je Srbija nezavisna država, postoji mogućnost da povratimo nacionalnu snagu i odbranimo se od neistine koja je kreirana od strane ogromne neprijateljske koalicije, koja je srušila Jugoslaviju zarad svojih interesa. Isto ovako, kao što se ovaj "Crnogorac" podsmevava državi za čiju slobodu je palo mnoštvo glava, smejali su se petokolonaši i 1914. i 1941. godine. Ovaj puta, još je teže, jer smo uklinjeni između Istoka i Zapada i u svačijoj nemilosti. No, bilo je u istoriji mnogo gorih trenutaka za naš narod, a mi smo sve izdržali i još smo ovde. Srblje je nesalomivo. Beograd je večan.

Dakle, ništa nije doveka, pa tako ni samostalna Crna Gora.
crna gora nije do vijeka ona je vijecna

Вама су Цигани-муслимани изгласали државу, вива,вива,вива... а не Срби, дакле мораћеш да промениш улоге у овом вицу.

Mrki, Kill bill, dukljanin. Pre nego što vas sve pošaljem tamo gde pripadate, odnosno sa mesta kome NE pripadate, recite mi zašto ovako i da li vas je sramota?

Brate, ako mislis da zasluzujem ban, zato sto sam odgovorio istom merom ovim pederchinama koji su provocirali..............a moderatori dozvolili.........

Onda , si isti ko i oni,,,,,,,,,,

I u tom slucaju me bas zabole K*ra za tvoj ban...........procitaj kako je svve krenulo

A gde si ti bio?????????????

Šta ti zamišljaš? Šta hoćeš i šta želiš? Kako objašnjavaš da si ti prednjačio u ovoj, a i u mnogim ostalim raspravama? Kako te nije sramota rečnika? Pogledaj samo kako si odgovorio ovde iznad???
Zabole te.. Šta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back