Da li neko može da mi pomogne da mi kaže gde se nalazi modul za centralno zaključavanje za picasso 2001.god.Crko mi daljinac i nema popravke,mora da se menja i sad ne mogu da provalim gde se nalazi to čudo.Da li neko možda zna?Help!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste,ali deru ya novi ključ,rekoh da probam da prođem malo jeftinije.Za nov ključ traže oko 100evra,a moduli su računam oko 20,30 evra.,,, ako ti ključ na daljinsko novi ključ programiran rešiće problem,,,
Ja bih kako znam začuvao taj ključ makar i bez daljinskih komandi jer je kodiran i s novim može biti zapetljancije. Jedino ako ti baš smeta da otključavaš starinski.Da li neko može da mi pomogne da mi kaže gde se nalazi modul za centralno zaključavanje za picasso 2001.god.Crko mi daljinac i nema popravke,mora da se menja i sad ne mogu da provalim gde se nalazi to čudo.Da li neko možda zna?Help!
MA to sam našao na netu,ali ne mogu da otkrijem gde se nalazi,ispod volana ga nema,ni ispod kasete kod suvozača,ne znam gde su ga sklonili?Imaš i ove varijante mada bi ja to sve zaobišao i montirao alarm:
https://www.kupujemprodajem.com/aut...entralno-zakljucavanje-citroen/oglas/15332705
Pogledajte prilog 846644
Čip sam izvukao iz starog i ubacio u novi ključ i radi bez problema,stalno koristim novi.PAli,skida blokadu,sve je ok.Stari sam ostavio za ne daj bože,u rezervi.Problem je što još kod starog ključa mi se "pojeo" uložak brave na vozačevim vratima od stalnog "mehaničkog"otvaranja ključem.Zbog toga sam i iskopirao stari,misleći da će sa novim ključem biti ok.Sada otključavam/zaključavam preko suvozačevih vrata,pa sam zato mislio da ne menjam uloške brave,jer su oko 30,40 evra koliko i daljinski,ali ne znam na kom je mestu u kolima taj modul za centralno.Ja bih kako znam začuvao taj ključ makar i bez daljinskih komandi jer je kodiran i s novim može biti zapetljancije. Jedino ako ti baš smeta da otključavaš starinski.
Taj centralni kanal nisam probao,otvarao sam kod volana i kod kasete kod suvozača,probaću za vikend i to.Hvala.pozdrav!Kod nekih automobila se nalazi u kanalu kod menjača kod desne noge vozača ili leve suvozača
Ima ga,iza table sa osiguračima,ali se teško prilazi,mora da se mnoge žice poseku i mnogo je to posla,nepristupačno u pm,video sam danas.Za 40 evra mi ugrađuje čovek novi modul sa daljincima i neću da rizikujem.Kojih 80 evra?Idi,begaj,za te pare dobijam nov kljuć i rešavam sve,ali to je mnogoo!Hvala puno u svakom slučaju!Pozdrav!Mozes da trazis koliko hoces ali neces naci modul jer ne postoji.
Sve se kontrolise preko BSI-ja pa i centralna brava.
Resenje je da se ubaci modul i da se dobiju dva nova kljuca daljinca a da se stari kljuc ugasi i to ti kosta 80€.
Rekao mi ovdašnji ključar da može da mi zameni ključ za 80 evra i da je crkla ona elektronika unutra.na kraju ću da to uradim,ali mislio sam da probam jeftiniju varijantu.Pa dobro do tebe je.
To sto ti se ugradjuje je sve kineska roba koja moze da traje .....ali i ne mora.
Ovo je kod kljucara koji radi odlicno svoj posao i dao mi je informacije sta se moze a sta ne.
A kako znas da ti je crkao tvoj kljuc i da mora da se menja?
Ceo you tube sam prošao nigde za ovaj model,izgleda sam ja jedina budala koja to pokušava da zameni.Šta nema na youtubeu ili negde neki manual? Garant je kod papučice gasa tu je sredina prema svim elementima koji reguliše centralna.