Želim da kupim auto, prijatelj mi je predložio Citroen C4 druge generacija sa 1.6 HDI motorom. Interesuju me vaša iskustva, saveti i preporuke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li imaju problema sa elektronikom, diznama...?Dobijaš dolsta za pare to je sigurno uz komfor po, čemu su poznati . Taj 1,6 psa je najrasireniji motor danas.. Imao je 2 opgradacije između 2009-2012 bolje hlađenje turbine i dobio je dodatnih 8 ventila uz novi program .. Motor ima relativno malu količinu ulja tako da zahteva kvalitno ulje uz redovno održavanje, ide 240tk na zupcasti mada im zna pucati na 180-220t km tako da nije to loše menjati na 150tkm .. Ti modeli posle 2012 su ok... a citroen ko citroen traži malo više nego neki drugi ali im je i cene kod polovnih radi toga pristupacnjia .. Izbegavaj automati menjač i automatsku p kočnicu i naravno ove sto su dosta pregazili.. Meni je C5 najudobniji auto za put to je ono na šta se oni fokusiraju.
.
.
Ne bi trebalo kod tih posle 2012 ali to ti vise zavisi od toga sta ubodes, dizna ima svoj vek trajanja ako uzmes neki što je pregulio +300hiljada km mogao bi da naletis na svašta.. Veće su ti šanse da ubodes nešto loše na tim Francuzima nego na nekom Japancu ili Nemcu to godište..... Uvezi sam auto to dole što dovoze je katastrofa..Da li imaju problema sa elektronikom, diznama...?
Ne bi trebalo kod tih posle 2012 ali to ti vise zavisi od toga sta ubodes, dizna ima svoj vek trajanja ako uzmes neki što je pregulio +300hiljada km mogao bi da naletis na svašta.. Veće su ti šanse da ubodes nešto loše na tim Francuzima nego na nekom Japancu ili Nemcu to godište..... Uvezi sam auto to dole što dovoze je katastrofa..
Šta će ti ko imaš internet nađeš nazoves dogovoriš dođeš i kupiš .. Samo kad to radiš nađi par njih tako da ne klapas radi jednog..Kako sam da uvezem auto? Na Zapadu nemam nikoga.