Citreon C5 Pitanje?

Don Corleone

Primećen član
Poruka
515
Imam Citreon C5 1.8 kubika, 85kw, 2002 godište, koristi gorivo:benzin+plin, kad je u rezimu voznje na plin, pri manjem broju obrtaja, zna da zatrza to jest pri prvoj i drugoj brzini se to trzanje manifestuje. Sta mislite u cemu moze biti problem?

Promenute su nove svecice, po standardu za taj motor, benzuinske dizne su ocisenje!

Imam Citreon C5 1.8 kubika, 85kw, 2002 godište, koristi gorivo:benzin+plin, kad je u rezimu voznje na plin, pri manjem broju obrtaja, zna da zatrza to jest pri prvoj i drugoj brzini se to trzanje manifestuje. Sta mislite u cemu moze biti problem?

Promenute su nove svecice, po standardu za taj motor, benzuinske dizne su ocisenje!
Може да се деси да су се контакти око разводне руке излизали...

Мој пријатељ је имао исти проблем, иако изгледа нелогично да се проблеми око разводне капе манифестују само на плину, управо је тако било, променио је све и свашта док није нашао квар...

sekvent tacno.c5 hehe zaboravih.definitvno mislim da je struja problem.imao sam slicno nesto na sluzbenoj ladi 2007 godiste imala je sekvent isto se manifestovalo samo sto je kod mene stucao sve do 3 brzine.majstor je utvrdio na kraju da je negde dolazila slabija struja i da je zato brljavio plin

Ovde može da se desi i da ti je ispucala usisna grana, što se dešavalo na nekim primercima sa 1.8 motorom.

A plinske dizne? Moze da bude svasta, kablovi, bobine, protokomer, lambda ....Najbolje je da odvezes auto na dijagnostiku, koja bi podrazumevala pracenje parametara u voznji. Tako bi se suzio izbor za krivca.

Back