Čitav svet se izobličio...

Cruella:
ja nesto ne kapiram sta je tu cudno..
pa to je uvek i bilo tako
devojke u osnovnoj i srednjoj skoli
su vise zainteresovane za starije
ne generalno i ne iskljucivo...
ali to je naprosto tako..
ne odustaj, strpljivo, polako...
i ti ces biti stariji

E, al' kad on postane stariji, moda se promeni pa onda klinke pocnu da jure mladje od sebe i opet covek izvisio! Ne valja...
Nego, nek on prione sada na ove starije koke (ja sam sa 16 imao vezu sa profesorkom Tatjanom Nerandzic, koja je tada imala 27 godina!) i bice mu super!
A jesam pizdio sto mala preslatka Ivanka izlazi sa onim mamlazom Goranom, bemti, mi po 15 godina a on 23, mrzim ga i sad :D al' ga razumem :D a i nju razumem :D i sto se zaljubila i sto mu dete rodila u osamnaestoj i sto se razvela posle par godina i sto je i danas ekstra riba :D

Slusaj Che, zayebi klinke i pojuri matore, nece ti biti dosadno, naucices mnogo toga, a posle ce budes smrt za klinke (ili klinake, sto bi rekla Andjelchic koje vise nema...) :D

Posle ko zna koliko ovakvih tema....mogu čitavu fabulu da prepričam....
Poglavlje prvo.....Junoša, posle par neuspešnih pokušaja, shvata da ni jedna neće da spava sa njim....
Poglavlje drugo...Junoša provodi besane noći pitajući se zašto je to tako.....
Poglavlje treće....Junoša dolazi do epohalnog zaključka da su sve žene ***** koje se lože na pare....
Poglavlje četvrto....Junoša svoja opažanja iznosi pred Forum...koji ga teši....zeza...saoseća sa njim....ili ga jednostavno ignoriše....
Poglavlje peto.... E ovo poglavlje može imati srećan kraj, tipa "Junoša je povalio nešto i prestao da smara šire narodne mase...." ili tužan kraj "Junoša nije ništa povalio....već je postao frustrirani zavisnik od *****-sajtova...i upisao je elektrotehniku...."

ludopileglodjekosku:
Poglavlje prvo.....Junoša, posle par neuspešnih pokušaja, shvata da ni jedna neće da spava sa njim....
Poglavlje treće....Junoša dolazi do epohalnog zaključka da su sve žene ***** koje se lože na pare....
Poglavlje četvrto....Junoša svoja opažanja iznosi pred Forum...koji ga teši....zeza...saoseća sa njim....ili ga jednostavno ignoriše....
Poglavlje peto.... E ovo poglavlje može imati srećan kraj, tipa "Junoša je povalio nešto i prestao da smara šire narodne mase...." ili tužan kraj "Junoša nije ništa povalio....već je postao frustrirani zavisnik od *****-sajtova...i upisao je elektrotehniku...."
Pogovor... Junoša je isprdak od juneta! :lol: :lol: :lol:

Че Гевара:
Primetio sam da su neki na temama pomenuli da mlade ženske (pozne osnovke i srednjoškolke) obično privlače pare,kola kod momka,onda da je izvodi svaku noć u nov kafić,pa i onaj kafić van naselja gde oni žive,čisto da bi se pokazale seljacima da su i one nazovimo frajerke.E a pored toga kod mene u školi je problem to što ženske jure obavezno starije tipove,starije čak i po 10 godina...Poniženje im je da idu sa godinu dana starijim,jer su oni kao balavci,a da ne pričamo za isto godište a kamo li da gledaju mlađe momke.Ja inače sam bio zaljubljivan u devojke moga godišta,ali one su već bile zauzete sa starijim tipovima još dok su bila osnovna škola.Ne bih hteo sa mlađim devojkama da idem,iako su mi se nabacivale i po godinu,tri i četri mlađe...Šta je u ovakvom svetu rešenje? Dali da čekam da se neko čudo desi u šta čisto sumnjam ili da okrenem stranicu i da idem sa mlađim curama što nevolem mnogo...?

Idi sa i po 10 godina starijim ženama. One mogu da te izvode svaku noć u nov kafić, pa i u onaj kafić izvan naselja.

ludopileglodjekosku:
Ko prvo,nisam ja nikakav Junoša.Ko drugo ja sam tek postao punoletan i ne mislim još da imam odnose i ostalo tamo štas naveo.Treće boli me ona stvar,da bi ja sebe ispitivao zašto je to tako,pa kao ne mogu da spavam.Meni je postalo sve ravno k'o severni Banat.Samo sam hteo da vidim vaša mišljenja o današnjoj ženskoj omladini.I nemam nameru da upisujem elektrotehniku...

Obzirom kakvih mladalačkih postova ima u zadnje vreme,
uskoro bi mogla i tvoja deca da dolaze na ovaj forum..
Kako bi se tad osećala, da li bi im zabranila, da li bi te bilo blam itd. ?

Pazi, ovo jeste za razmishljanje .. ne bih volela da moja deca chitaju bash sve shto pishem, jer bi nam mozda bilo neprijatno svima u toj nashoj kuci .. a intima je intima i niko od nas je ne deli sa roditeljima, odnosno decom. Dva moja deteta su zreli momci i vaspitavani su u istom ovakvom duhu u kojem pishem na forumu, bez nekih tabua. Oni znaju da se ja kreshem, ali ne znaju ni s kim, ni koliko chesto menjam partnere, niti ih upoznaju - i mislim da to tako treba da ostane, a ako bi dolazili na forum i chitali - onda bi se ta moja privatnost izgubila, a ja sam ipak njihova majka, bez obzira shto sam i zena, odnosno seksualno bice. Koliko god tebe ne zanima seksualni zivot tvojih roditelja, toliko ni moju decu ne treba da zanima moj. Shto se tiche nekih saveta koje ovde ponekom dam, zaista bih isto to rekla i mom detetu, odnosno njegovoj devojchici. Da li da ti kazem da sadasnja devojka mog sina obozava da caska sa mnom :) Da li da ti kazem da mi sin, recimo, kaze - e, idem na jednu zurku, ajde sa mnom :) Chisto da ti ilustrujem moj odnos sa decom, kad si vec potegao to pitanje.

Че Гевара:
Ko prvo,nisam ja nikakav Junoša.Ko drugo ja sam tek postao punoletan i ne mislim još da imam odnose i ostalo tamo štas naveo.Treće boli me ona stvar,da bi ja sebe ispitivao zašto je to tako,pa kao ne mogu da spavam.Meni je postalo sve ravno k'o severni Banat.Samo sam hteo da vidim vaša mišljenja o današnjoj ženskoj omladini.I nemam nameru da upisujem elektrotehniku...

Pojuri matorke, slusaj me kad ti kazem...

Vesela_zena_beogradska:
Pazi, ovo jeste za razmishljanje .. ne bih volela da moja deca chitaju bash sve shto pishem, jer bi nam mozda bilo neprijatno svima u toj nashoj kuci .. a intima je intima i niko od nas je ne deli sa roditeljima, odnosno decom. Dva moja deteta su zreli momci i vaspitavani su u istom ovakvom duhu u kojem pishem na forumu, bez nekih tabua. Oni znaju da se ja kreshem, ali ne znaju ni s kim, ni koliko chesto menjam partnere, niti ih upoznaju - i mislim da to tako treba da ostane, a ako bi dolazili na forum i chitali - onda bi se ta moja privatnost izgubila, a ja sam ipak njihova majka, bez obzira shto sam i zena, odnosno seksualno bice. Koliko god tebe ne zanima seksualni zivot tvojih roditelja, toliko ni moju decu ne treba da zanima moj. Shto se tiche nekih saveta koje ovde ponekom dam, zaista bih isto to rekla i mom detetu, odnosno njegovoj devojchici. Da li da ti kazem da sadasnja devojka mog sina obozava da caska sa mnom :) Da li da ti kazem da mi sin, recimo, kaze - e, idem na jednu zurku, ajde sa mnom :) Chisto da ti ilustrujem moj odnos sa decom, kad si vec potegao to pitanje.

Dobar odgovor si dala. Iskren, rekao bih. Moje pitanje nije bilo iz neke zle namere već
zato što očigledno ovde mogu da se registruju i maloletnici a uvek postoji i mogućnos'
da bude i neko poznat.
Ha,
samo bi ti još trebalo da ideš sa sinom na žurke, pa da te startuju deca.

Back