Čitamo Antonića...

СРС би опколила оних 20 30 изгредника и ухапсила их сигурно не би пендречила хиљаде других људи који са оним тадићевим плаћеницима нису имали ништа заједничко и који су мирно демонстрирали против диктатуре режима бориса тадића .

Српска Радикална Странка је до дана данашњег организовала у центру Београда најмање двадесет митинга и ни на једном од тих митинга и протеста није било ни најмањег једног екцеса и јасно је да је ово што се последњи пут десило организовано у врху демократске странке, да би се спречила протесна шетња .

Pocev od demonstarcija protiv Sadama Huseina i skupljanja dobrovoljaca da idu da se bore protiv njega.
Ali sve se to zaboravi kada Sadam da 2 000 000 USD.

Poslednja izmena:
Naravno, ja se slažem sa onima koji smatraju da je Antonić neko ko uglavnom tera vodu na vodenicu DSS-a ... međutim, u ovom konkretnom slučaju mislim da je u pravu kada piše recimo ovo:

. Као што полиција треба да ради свој посао, објективно и уравнотежено, исто треба да ради и јавност. Али, ми изгледа само умемо да идемо из крајности у крајност. Тако је у овој, али и у другим политичким стварима. Ми свет видимо црно-бело: оно што је код политичког супарника мана, то је код нас врлина. „Њихова” полиција, која бије новинара или демонстранта обореног на земљу, јесте „фашистичка”. „Наша”, пак, која то исто ради, јесте „ефикасна” и „модернизована” (или сматрамо да се читава сцена једноставно није ни догодила).

Ja jednostavno prezirem neobjektivno 'informisanje' i duple standarde taman i da su u ime demokratije...

Ja sam za autocenzuru, zdrav razum, samokritiku i realno gledanje na stvari, a to se prvenstveno odnosi na protest ovih što su banovali forum - do večeras.
Nije mi jasno kako mi žuti nikako da se ozlovoljimo, nadurimo i počnemo nešto da bojkotujemo.:???:.. i nas banuju, pa šta?
Mi smo veliki, umemo da podnesemo poraz....mada, po pravilu - pobeđujemo :mrgreen:

Ja sam za autocenzuru, zdrav razum, samokritiku i realno gledanje na stvari, a to se prvenstveno odnosi na protest ovih što su banovali forum - do večeras.
Nije mi jasno kako mi žuti nikako da se ozlovoljimo, nadurimo i počnemo nešto da bojkotujemo.:???:.. i nas banuju, pa šta?
Mi smo veliki, umemo da podnesemo poraz....mada, po pravilu - pobeđujemo :mrgreen:

Tesko je stalno biti gubitnik,a da te neko ubedjuje kako si ti u stvari pobednik. I sto je najgore gubitnici poveruju da su pobednici.

Bilo ih je koji su 11.maja uvece govorili kako se stide Srpskog naroda koji je ubedljivo najvecu podrsku dao ZES-u,kako ce da se isele iz Srbije i tome slicno,da bi vec 12. maja posle Tominih reci da je u stvari SRS pobednik izbora,zaboravili sto su pricali vece pre toga i poceli sa nekim virtuelnim hapsenjima,zatvaranjima aerodroma,win-win situacijama,itd,itd.

тај антонићев текст одлично одсликава диктаторско и недемократско лице самозваних демократа.

демократија је по жутима кад су они на власти. демократија је кад они бију. демократија је кад они краду изборе. демократија је кад они хапсе због вербалног деликта. демократија је кад они бацају сузавац. демократија је кад они заводе медијски мрак у србији и гуше слободу говора и штампе.

а недемократија и диктатура је кад други то њима раде.

NE, to pokaziva bolesno stanje u srpskom drustvu ..... to jest sve su drugi krivi a mi smo u pravu i tako ce se nastaviti dok nas ne bude 2-3 pa podele ne budu imale smisla

тај антонићев текст одлично одсликава диктаторско и недемократско лице самозваних демократа.

демократија је по жутима кад су они на власти. демократија је кад они бију. демократија је кад они краду изборе. демократија је кад они хапсе због вербалног деликта. демократија је кад они бацају сузавац. демократија је кад они заводе медијски мрак у србији и гуше слободу говора и штампе.

а недемократија и диктатура је кад други то њима раде.

Da li si analizirao dešavanja na mitingu?. Onaj ko i veruje u R.Karadžića je bio kod bine i slušao govornike,njega nije zanimala policija.Podršku mitingu je dala i DSS ali niko iz stranke nije bio nabini većsu poslali svoje jurišnike iz obraza i navijače koji su i izazavali sukob i pokvarili miting.Neko od njih je gađao i kamenjem Vučića.

"Zamisli zhivot u ritmu muzike za ples"...

gde si ti ( mislim na forumasha - bezkorisnichkogimena) nashla da pishesh o mushkarcu koji izgleda masnije od slanine sapunjare...zadrigao...itd...kakve su mu tek misli...to se odavno zna...josh gore od njegovog utiska,shto odaje, i izgleda...

Back