Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Btw... to nisu veze, nego zeze.
Ako oces da budes jos nemoralnija, javi mi se pa da idemo u neko zezanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
budalo.Kad_LupimLupim:Btw... to nisu veze, nego zeze.
Mala_nemoralna:Da. Molim moderatore da zakljucaju/obrisu temu, kako god.
@chris
***** sam i uzivam ako jesam i drago mi je da sam *****. Nisi ni prvi ni poslednji koji tako misli. Kada muskarac ima sex sa vise od deset devojaka on je glavni baja u selu, a kada devojka to uradi sa vise od deset muskaraca ona je *****. Pa dobro, svakom se desi da pogresi 10-20 puta. Eto, u potpunosti opravdavam svoj status *****. Da je tebi bila jedna takva, mozda sada ne bi bio u deficitu i tako napet.
Eh, da ti je bila...
@Artinve
Sasvim racionalno. Svidja mi se. Ima jedan problem - ja nisam racionalna. Lako je pricati drugima da su svinje kada rade ovakve stvari. Lako je pricati da su nezreli i da su *****. Stalno govorite da se stavim u poziciju onog drugog - to je tako detinjasto. Ipak, prihvatam vasu igru - stavite se vi u moju poziciju! Govorila sam i ja isto drugima na forumu, kada su iznosili ovakve stvari, ali sada kada sam ja u toj situaciji radim sve suprotno. Zasto? Zato sto sam sada subjektivna! A kada sam bila u situaciji kao i vi bila sam objektivna i osudjivala sam isto kao i vi. Bez uvrede. Ali ajde sada, svi vi zreli, racionalni, razumni, MORALNI ljudi, stavite se u moju situaciju
@alya
alya-ice koliko imas godinica? Ajde malo nauci da pises, da govoris srpski, malo prosiri svoj ionako oslabljeni vokabular, pa mi se onda obrati. Nisam dosla ovde da mi neko pise takve baljezgarije. Smesno je zaista, svidja mi se fazon, ali nisam radi toga ovde. Jesi razumela? Da ti pomognem? Malo porasti, pa napisi koju porukicu. Bez uvrede.
Pozdravi...
Mala_nemoralna
hm... nisam ti rekao da si svinja, niti sam moralisao... koristio sam izkljuchivo racio... bez uplitanja emocija u celu prichu... nisam ni sudio, niti sam osudio... samo sam analizirao... kao neko sa strane... jer ipak, ti si ta koja je zhelela da chuje komentare...Mala_nemoralna:@Artinve
Sasvim racionalno. Svidja mi se. Ima jedan problem - ja nisam racionalna. Lako je pricati drugima da su svinje kada rade ovakve stvari. Lako je pricati da su nezreli i da su *****. Stalno govorite da se stavim u poziciju onog drugog - to je tako detinjasto. Ipak, prihvatam vasu igru - stavite se vi u moju poziciju! Govorila sam i ja isto drugima na forumu, kada su iznosili ovakve stvari, ali sada kada sam ja u toj situaciji radim sve suprotno. Zasto? Zato sto sam sada subjektivna! A kada sam bila u situaciji kao i vi bila sam objektivna i osudjivala sam isto kao i vi. Bez uvrede. Ali ajde sada, svi vi zreli, racionalni, razumni, MORALNI ljudi, stavite se u moju situaciju![]()
.......Mala_nemoralna:Da. Molim moderatore da zakljucaju/obrisu temu, kako god.
Mala_nemoralna