Citaj i komentarisi...dve veze!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad_LupimLupim:
Btw... to nisu veze, nego zeze.
Ako oces da budes jos nemoralnija, javi mi se pa da idemo u neko zezanje.
budalo.

elem, mala nemoralna, slušaj šta ti kaže mala nish, niiije lepo to što raaadiš....c c c
.........ali ako je tebi super boli te uvo.
gledaj na to ovako, ako ne osećaš grižu savesti, postoji razlog za to-ili ti je ovaj drugi sudjen il' i ovaj tvoj tebe vara sa nekom . jbg

Da. Molim moderatore da zakljucaju/obrisu temu, kako god.

@chris

***** sam i uzivam ako jesam i drago mi je da sam *****. Nisi ni prvi ni poslednji koji tako misli. Kada muskarac ima sex sa vise od deset devojaka on je glavni baja u selu, a kada devojka to uradi sa vise od deset muskaraca ona je *****. Pa dobro, svakom se desi da pogresi 10-20 puta. Eto, u potpunosti opravdavam svoj status *****. Da je tebi bila jedna takva, mozda sada ne bi bio u deficitu i tako napet.
Eh, da ti je bila...

@Artinve

Sasvim racionalno. Svidja mi se. Ima jedan problem - ja nisam racionalna. Lako je pricati drugima da su svinje kada rade ovakve stvari. Lako je pricati da su nezreli i da su *****. Stalno govorite da se stavim u poziciju onog drugog - to je tako detinjasto. Ipak, prihvatam vasu igru - stavite se vi u moju poziciju! Govorila sam i ja isto drugima na forumu, kada su iznosili ovakve stvari, ali sada kada sam ja u toj situaciji radim sve suprotno. Zasto? Zato sto sam sada subjektivna! A kada sam bila u situaciji kao i vi bila sam objektivna i osudjivala sam isto kao i vi. Bez uvrede. Ali ajde sada, svi vi zreli, racionalni, razumni, MORALNI ljudi, stavite se u moju situaciju :)

@alya

alya-ice koliko imas godinica? Ajde malo nauci da pises, da govoris srpski, malo prosiri svoj ionako oslabljeni vokabular, pa mi se onda obrati. Nisam dosla ovde da mi neko pise takve baljezgarije. Smesno je zaista, svidja mi se fazon, ali nisam radi toga ovde. Jesi razumela? Da ti pomognem? Malo porasti, pa napisi koju porukicu. Bez uvrede.

Pozdravi...

Mala_nemoralna

Mala_nemoralna:
Da. Molim moderatore da zakljucaju/obrisu temu, kako god.

@chris

***** sam i uzivam ako jesam i drago mi je da sam *****. Nisi ni prvi ni poslednji koji tako misli. Kada muskarac ima sex sa vise od deset devojaka on je glavni baja u selu, a kada devojka to uradi sa vise od deset muskaraca ona je *****. Pa dobro, svakom se desi da pogresi 10-20 puta. Eto, u potpunosti opravdavam svoj status *****. Da je tebi bila jedna takva, mozda sada ne bi bio u deficitu i tako napet.
Eh, da ti je bila...

@Artinve

Sasvim racionalno. Svidja mi se. Ima jedan problem - ja nisam racionalna. Lako je pricati drugima da su svinje kada rade ovakve stvari. Lako je pricati da su nezreli i da su *****. Stalno govorite da se stavim u poziciju onog drugog - to je tako detinjasto. Ipak, prihvatam vasu igru - stavite se vi u moju poziciju! Govorila sam i ja isto drugima na forumu, kada su iznosili ovakve stvari, ali sada kada sam ja u toj situaciji radim sve suprotno. Zasto? Zato sto sam sada subjektivna! A kada sam bila u situaciji kao i vi bila sam objektivna i osudjivala sam isto kao i vi. Bez uvrede. Ali ajde sada, svi vi zreli, racionalni, razumni, MORALNI ljudi, stavite se u moju situaciju :)

@alya

alya-ice koliko imas godinica? Ajde malo nauci da pises, da govoris srpski, malo prosiri svoj ionako oslabljeni vokabular, pa mi se onda obrati. Nisam dosla ovde da mi neko pise takve baljezgarije. Smesno je zaista, svidja mi se fazon, ali nisam radi toga ovde. Jesi razumela? Da ti pomognem? Malo porasti, pa napisi koju porukicu. Bez uvrede.

Pozdravi...

Mala_nemoralna

Po nacinu na koji razmisljas rekla bih, da sam starija od tebe.. ;-) Da pisem znam ( ne najbolje - ima gresaka ), da govorim srpski znam, "srpski" vokabular mi zaista nije bas dobar..al je zato pisanje, govor i vokabular ostalih stranih jezika
leukz_nl_bewegende_emoticons_super_1_34.gif
ipak srpski jezik nikad nisam ucila... nisam se tebi obracala, iznela sam misljenje..naslov teme je ipak, da citamo i komentarisemo...a sto se tebi moj komentar ne dopada tvoja stvar..Kad si postavila tako glupu temu, mogla si da ocekujes, da ce neko napisati ( po tvom misljenju )baljezgarije...

I to sto ja ne sedim na dve stolice, ne razmisljam kao ti...itd. nema nikakve veze sa godinama, iskustvom....vec sa moralom, vaspitanjem, iskrenoscu...tj. kakav si KARAKTER...

I mislim, da ti nick sve govori....mala_NEMORALNA... :wink:

I naravno, da bez uvrede...ovo su diskusije... :)

Mala_nemoralna:
@Artinve

hm... nisam ti rekao da si svinja, niti sam moralisao... koristio sam izkljuchivo racio... bez uplitanja emocija u celu prichu... nisam ni sudio, niti sam osudio... samo sam analizirao... kao neko sa strane... jer ipak, ti si ta koja je zhelela da chuje komentare...
u to da li si, ili nisi razionalna, ne bih ulazio... samo ne znam, ako nisi, kao shto kazhesh, kako bih mogao da se upustim u bilo kakvu polemiku sa tobom... ili nisi racionalna samo kada treba prihvatiti neshto shto racio govori, a ne odgovara onome shto zhelish da chujesh... i na kraju zashto bih se... i da li je uopshte mogucje postaviti se u tvoju situaciju... u bilo chiju situaciju.. a o moralu nisam govorio nishta... niti sebe smatram za moralistu koji bi trebao da moralishe nekome... nije nuzhno, da ako si ti sebe definisala, pa se josh i krstila, kao mala_nemoralna, da svi ostali, koji ne stanu u tvoju odbranu, dobiju suprotan epitet... prochitaj josh jedared... mislim da sam ti rekao sve shto sam imao ... i nema razloga da se dalje nadovezujem na ovu prichu, osim ako me o5 budesh pogreshno tumacila...
subjektivnnost treba da bude merilo svega... naravno da jeste tako... ali zbog chega onda potreba uplitati druge objekte u celu prichu... postavljati temu uopshte?...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back