Čisto informativno...

raven17:
Niegde sam pročitao da se frekventnom masturbacijom (ejakulacijom) smanjuje broj spermatozoidu u spermi. Znači , ako ejakuliram 5 puta u toku tri sata, da li to značiu da ćeu zadnjem ejakulatu biti znazno manje spermtozioda nego u prvom ili ne? Pa, jesam li pogrešno pročitao, i zna li neko nešto o tome?

Izvedi jedan experiment.

Posle svakog drkanj izbroj koliko spermatozoida ima. I tako ces da znas da li je istina ili ne. :lol: :lol:

Ljudi, bas ste se bacili na tematiku! Evo moja frendica zatrudnela zbog glupih spermatoloida, kondom je ..... pukao! I eto ti ga, gde je tu zastita! ? Mada cula sam da spermatozoidi uginu ili se umrtve (sta vec) nakon nekoliko sekundi na vazduhu! Hajde muskarci? Jel to istina! Mislim, ipak oni iz vas izlaze, treba da budete edukovani po tom pitanju!

topmodelsica:
Pa ne znam sto mu je to bitno da li ce da izbaci sve spermice prvi put ili ce da mu ostane nesto i za peti put? Siguran seks nije ni sa kondomom a kamo li sa procenjivanjem broja spermica,punoglavaca. :D Meni spermatozoidi lice na punoglavce.

pa ti stvarno imash odlichan vid!:)))))))))))))))

Back