Cistiliste (purgatory)

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.054
Ljudi sa tom namerom nastupaju
-kad se duboko razocaraju u ono u sta su verovali
-kad spoznaju da su bili deo lazi
-kad misle da laganje nije deo njihovog sistema vrednosti , a uvek jeste, pa pre reaguju...
-kad shvate da se ljudi prodaju za usluge i pare , i da bez jakog objektivnog informisanja nema demokratije, a ni bilo kog drugog sistema, ne znam zasto uvek naglase demokratiju , valjda misle da je najcistija, a ona najosetljivija na lozenje i nisku IQ..

A ovu temu mozete shvatiti kao primere cistilista odredjenih osoba..vas , mene, nekih tipova na netu....u tom smislu oni su mozda obojeni , naglaseni , ali su izvor koji radi....nekad jednostrano a nekad ne...zavisi koji je od gorenavedenih razloga njihov motiv..

https://twitter.com/caitoz
Evo da vidimo jednu osobu iz USA koja ima svoje kriticko misljenje o USA informisanju i demokratiji , pa ce tako lakse biti nesto videti i iz drugog ugla.
Mali almanah razmisljanja ljudi sa razlicitih info podrucja...
Ja sam ovde naveo glavnu adresu, jer su bitni i neki njima bitni detalji a ne nase agende..
Npr u slucaju ove zene, bitan je bal gde svi jedni drugima hvale demokratiju , rusi su u tami , a informisanje u USA je malte ne svevidece oko za svakog amerikanca.

A u konacnom, dajte sansu onima koji ne zele biti deo masinerije ove ili one....
Jer masinerije nas SIGURNO VODE u WW3 , garantovano...

Imate i nemca pre neki dan koji je snimao kako nemacka sprema slanje tenkova u ukrajinu ali i jos neke informacije sa nemackog info terena...

Волимо кад Амери и Немци критикују своје земље, али себе и свој одраз у огледалу не видимо.
Ma kritikujem ja i Srbiju, ali nemoj ovde o Srbima i Hrvatima...iako ce sigurno da se pojavi neka reakcija i botova i vlasti....
Ovo je vise pogled, kao ono comment iz tih info sfera tih zemalja..

FR5nWCaWYAAJBuX

Pogledajte ovaj govor....a onda kako to izgleda u praksi.....
Zakon o zastiti drzave NSA, zakon o drzavnoj tajni....
Zakon o tajnosti u javnim sluzbama..

Ostaje li ijedna mogucnost da se nesto napise protiv , ili samo za...

Dakle odlicno spominjanje vrednosti prilike da se nesto sagleda iz vise uglova, i mozda dodje do boljeg shvatanja, ali dok neki shvataju tu prednost ali je ne brane, drugi je ni nemaju i ne fali im....vise im fali da dreknu par puta hocu moje, necete da me prevarite...nego sam princip...

Pogledajte koliko lajkova...
A istovremeno tip pita hoce li mu se sta desiti i to je sala.....a kad je nesto sala.....

Волимо кад Амери и Немци критикују своје земље, али себе и свој одраз у огледалу не видимо.

Šta je bre ovo ????

Ameri i Nemci ne kritikuju svoje zemlje... kakvi su to nepostojeći pojmovi.
(Narod ne može da kritikuje društvo ili državu)

Pojedinac ili grupa može da kritikuje vlast, kliku, uzurpatore, oligarhiju, teror, kriminal, tiraniju, pojedinaca itd

Tako sigurno mozete naci kao onog ubijenog novinara koji je imao svoj ugao gledanja na ukrajinsku krizu pa i dosao licno i onda ga zbog antiazovskog izvestavanja ubili..

Sigurno mozete naci ljude koji imaju svoj jednoumni stav, i nekad je to od koristi , drugacije gledanje, ali obicno se to pretvori u preterivanje, jer danas ljudi nisu u vinklu , nisu u realnosti nego u svojoj stvarnosti , virtuelnosti ili wannabe svetu..ili najgora varijanta u influenserskom svetu , to je ubedljivo najgora varijanta..

Potrudite se da nadjete one kanale, bilo koje soc mreze ili bloga, koji se trude da budu precizni u svom istrazivanju ili prikazivanju interesovanja..
Ne reemiteri, nego oni koji imaju svoje glediste vec dovoljno dugo da nisu naivci....Svejedno sto sigurno da ce nekad biti nasankani , taj se jos nije rodio koji ne moze da se nasanka...

Back