- Poruka
- 98.699
jedan je Dzejne mogu trilere pa to ti je

mici ovo na neku drugu temu ali moram...pa pogledaj ovorespekt, al neka fala

kako da ga ne volis, on je bio cist punk medju tom seljanom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedan je Dzejne mogu trilere pa to ti je
mici ovo na neku drugu temu ali moram...pa pogledaj ovorespekt, al neka fala
respekt, al neka falajedan je Dzej![]()
Toma je već druga pričaJedan je Toma
![]()
![]()
ma neka ga ovde, ne važi se u glasanje i to je tomici ovo na neku drugu temu ali moram...pa pogledaj ovo
kako da ga ne volis, on je bio cist punk medju tom seljanom
sad kad dobije najvisema neka ga ovde, ne važi se u glasanje i to je to
de me nadje u ove sitne sateJedan je Toma
![]()
![]()
Pa kad provociraš sa džejomde me nadje u ove sitne sate![]()
e ako to bude, progledaću ti kroz prstesad kad dobije najvise![]()
Ne punk, vec jazz. Al daleko da je jedini. Taj nas "dzez" koji mrzimo iz dna duse je po meni bolji od mnogih pesama koje nam se namecu sa zapada. Recimo, punk je po meni jedan od najgorih zanrova koji su dosli sa zapada. Ali neki ljudi radije slusaju pankersko deranje nego melizmaticno pevanje.kako da ga ne volis, on je bio cist punk medju tom seljanom![]()
ma cao bre!punk je po meni jedan od najgorih zanrova koji su dosli sa zapada. Ali neki ljudi radije slusaju pankersko deranje nego melizmaticno pevanje.
El on to nama diro u punk il mi se učiniloma cao bre!![]()
nije ti se uciniloEl on to nama diro u punk il mi se učinilo![]()
Pazi, moj ukus u muzici je poprilicno sirok. Kao iskreni ljubitelj muzike, ne ogranicavam se na jedan zanr. Nije ni pank bez muzike koju volim da slusam. Ali kad se sve sabere i oduzme, u proseku, pank je jedan od losijih zanrova.ma cao bre!![]()
Miiiitoooo, ovaj cika dira @srebrna kraljica i menePazi, moj ukus u muzici je poprilicno sirok. Kao iskreni ljubitelj muzike, ne ogranicavam se na jedan zanr. Nije ni pank bez muzike koju volim da slusam. Ali kad se sve sabere i oduzme, u proseku, pank je jedan od losijih zanrova.
Ne sme vas niko da dira!e tako, brani nas
![]()
istina...dobro mu zapamti ime, on ce mi biti prvi neprijatelj na Krsti@Stevcina zabica sve je mogo aaaali sve.. Al u punk da nam dira eeej pa za to spremne da ubijemo!![]()
Srećom tu je naš vitez koji će mu objasni neke stvari![]()
Istoooooaaaaaaahahhahaha joj zivote sta uradi, vidi naziv teme...upisacu se od smeha![]()
pamtice me svi po ovome, ni krivu ni duznuIstoooooevo precrkoh jbteee hahhahaaaa