- Poruka
- 42.590
i tu kovanicu su izmisili puritanci..
kao da postoje prljave i ciste misli. sve go folirant, moj ti
)
kao da postoje prljave i ciste misli. sve go folirant, moj ti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tusirati se dva puta dnevno i tako stalno? veoma nezdravo.
- - - - - - - - - -
jel tebi uvek glatko luce?
brate jel neko od vas ziveo sa zenom zapravo![]()
ma ko se ceo zivot depilira tesko da ikad moze da lici na jetijabolje sa zenom nego sa jetijem))
plavuse imaju manje problema sa dlakama.
mene nerviraju osobe kojima se higijena svodi na osnovna cula. dakle uzasno im smeta vidljiva necistoca, smrad, buka, ali bez problema jedu neoprano voce neopranim rukama , imaju sex bez kondoma, dolaze gripozni u kolektiv i ubedjeni su (iako to nece priznati) da virusi i bakterije ne postoje jer se ne vide golim okom.
neverovatno je koliko su ovakve osobe brojne i u vecini. iza nalickane pojave se jako cesto krije jedna ovaka prostacina
....tusirati se dva puta dnevno i tako stalno? veoma nezdravo.
- - - - - - - - - -
jel tebi uvek glatko luce?
brate jel neko od vas ziveo sa zenom zapravo![]()
ajme sto si bezobrazan....Luče mu tepaš? ( :
sta je to prljavo sto vas iritira kod suprotnog pola
iiii otkad tebe ne videh..Manipulativan i/ili lažovski karakter.
iiii otkad tebe ne videh..![]()
na svu srecu na ne tako kao ranije..Gde si Koto, vidim da si još uvek pametna![]()
e bre di i ranije je bila forumasicaa baš da pitam jel si onaj honduras od pre il hondurašica, pošto vim žensko ti piše
jel ?
ja mislio oduvek to muško
mene nerviraju osobe kojima se higijena svodi na osnovna cula. dakle uzasno im smeta vidljiva necistoca, smrad, buka, ali bez problema jedu neoprano voce neopranim rukama , imaju sex bez kondoma, dolaze gripozni u kolektiv i ubedjeni su (iako to nece priznati) da virusi i bakterije ne postoje jer se ne vide golim okom.
neverovatno je koliko su ovakve osobe brojne i u vecini. iza nalickane pojave se jako cesto krije jedna ovaka prostacina
drage moje i dragi moji, posto je ovo pdf zene, muskarac je objekat u nazivu teme
pedantni, bolesno pedantni, aljkavi..
svako od nas sebe moze da pronadje u svakom od ova tri opisa kad su u pitanju razlicite stvari
a sta je ono sto nikako ne mozete da oprostite muskom bicu kad je u pitanju cistoca, tj. necistoca
sta je to prljavo sto vas iritira kod suprotnog pola
misli.