cist muskarac

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mene nerviraju osobe kojima se higijena svodi na osnovna cula. dakle uzasno im smeta vidljiva necistoca, smrad, buka, ali bez problema jedu neoprano voce neopranim rukama , imaju sex bez kondoma, dolaze gripozni u kolektiv i ubedjeni su (iako to nece priznati) da virusi i bakterije ne postoje jer se ne vide golim okom.
neverovatno je koliko su ovakve osobe brojne i u vecini. iza nalickane pojave se jako cesto krije jedna ovaka prostacina

Nekad je prljavo u stvari cisto, a cisto odvratno, ali zavisi od razlicitih cula. :)

- - - - - - - - - -

mene nerviraju osobe kojima se higijena svodi na osnovna cula. dakle uzasno im smeta vidljiva necistoca, smrad, buka, ali bez problema jedu neoprano voce neopranim rukama , imaju sex bez kondoma, dolaze gripozni u kolektiv i ubedjeni su (iako to nece priznati) da virusi i bakterije ne postoje jer se ne vide golim okom.
neverovatno je koliko su ovakve osobe brojne i u vecini. iza nalickane pojave se jako cesto krije jedna ovaka prostacina

Odma zadignes kosulju i pomirises da ne bude zabune.:)
Gde ih nalazis? m?

Није човек риба да живи у води, мсм истањи се кожа од прања.
Али ОК, ја подносим и 40Ц без проблема, а и не знојим се сем када нешто тешко радим, само не знам јел сам споменуо да сам ленчугица?
Зуби се перу увече да храна не труне између њих и то је довољно, остали су жртве фармако&козметичке индустрије.
Још само да ми брада није израсла, а тако сам уживао првих 17 година живота.

Au. Zamišljam scenu kako lik u toku seksa traži neopran paradajz sa stola i zagrize sočno. Baš si mu ga dala po vizuelnom...

drage moje i dragi moji, posto je ovo pdf zene, muskarac je objekat u nazivu teme

pedantni, bolesno pedantni, aljkavi..
svako od nas sebe moze da pronadje u svakom od ova tri opisa kad su u pitanju razlicite stvari
a sta je ono sto nikako ne mozete da oprostite muskom bicu kad je u pitanju cistoca, tj. necistoca

sta je to prljavo sto vas iritira kod suprotnog pola

misli.

Htela bi reci smeta im sve sto mogu da vide, a ne smetaju im poznate bolestine?
Sta fali ubranom i rukom obrisanom vocu? Sexu bez kondoma? Dolazak gripoznih je izmisljotina vas pedantnih, slusam coveka kako kaslje i ide na posao nekoliko dana dok mu nisu nasli da ima upalu pluca, a zasto ide bolestan? Zato sto neko ko sebi moze da dozvoli da odmara kuci drugima skida pola plate kad su bolesni.
Ova tvoja prica je iz 60tih ili tako negde i malo je prljava jer je dvolicna.

I da, prica o kondomu vazi za one koji nemaju stalnog partnera s kojim nije problem ni da imaju decu, mnogo toga si ti bukvalno shvatila, a za voce, pa zar nije najbolje neprskano voce na selu?
Nemoj slucajno da se usudis da budes uciteljica ostavi to onima koji znaju sami da misle.

Poslednja izmena:

Back