cist muskarac

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
drage moje i dragi moji, posto je ovo pdf zene, muskarac je objekat u nazivu teme

pedantni, bolesno pedantni, aljkavi..
svako od nas sebe moze da pronadje u svakom od ova tri opisa kad su u pitanju razlicite stvari
a sta je ono sto nikako ne mozete da oprostite muskom bicu kad je u pitanju cistoca, tj. necistoca

sta je to prljavo sto vas iritira kod suprotnog pola

jednom jedna bila u sandalama i između prstiju bile one crne gromuljke štroke :sad2:
kad se tad nisam ispovraćo nikad neću

- - - - - - - - - -

štaznam....neredovno zapiranje, smrad ispod mišaka...misim šta...klasika

drage moje i dragi moji, posto je ovo pdf zene, muskarac je objekat u nazivu teme

svako od nas sebe moze da pronadje u svakom od ova tri opisa kad su u pitanju razlicite stvari
a sta je ono sto nikako ne mozete da oprostite muskom bicu kad je u pitanju cistoca, tj. necistoca

Kad joj smrdi iz usta na duvan. Fuj!

Nezdrav osmeh. Kez je nesto sto mi upada odmah u oci i govori o higijeni.
Miris mi je jako vazan, prirodan miris. Ali to nije nuzno vezano za nehigijenu. Miris koji meni smeta nekome mozda bas pase, a neki koji ja ne ragistrujem nekome smeta...
Vise ne bih mogla biti sa pusacem, recimo.
Sama volim brckanje svaki cas ( ujutru cim ustanem, posle kuvanja rucka, nakon sto udjem u stan, pred spavanje...) pa volim i muskarce koji vole tus:)
Za mene je aljkavost i ruzno ponasanje za stolom. Odbija me mljackanje, srkanje, drobljenje, alavo trpanje u usta...

Ja volim taj klosarsko-uredan fazon :lol: Brada, brkovi, kosa...Ne volim ustirkanost i preterivanje.

Back