Gost
Gol je bio regularan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cist gol kao postenje Mirka Marjanovica....Anonymous:Cist gol,sudija se kasnije izvinio Vermezovicu.Toliko o ovome,mislim da dalji komentar nije potreban...
Brate nema nista gore nego kad diletant uzme da komentarise mec.Pajper:Partizanu ponisten gol, Zvezdin nije priznat... 0:0. Na ravne casti podeljeno.
Pasivan ofsajd moze i ne mora da se sudi, to je ostavljeno sudiji kao licna procena. Real je dao Partizanu gol jesenas iako je bio ofsajd i gol nije ponisten. Opet stvar sudije.
Uostalom, da su i jedni i drugi nesto znacajno pokazali i dobro igrali bilo bi jos golova. Ovako 1:1 ili 0:0 isto je...
Losa utakmica. :?
Nemoj da kenjas.Naravno da je znao da ce lopta da ide Ilijevu,jer Boya je ocito "pokazao" sudiji da nece da ide na tu loptu jer nije isao prema njoj.dane:Ilijev nije bio u ofsajdu ali je drugi partizanov igrac bio tako da je to slobodno sudijsko uverenje i mislim da se sudiji ne moze zameriti jer on nije znao gde ce lopta da ide....a ni zvezda nije dala go jer je Nadj skinuo sa linije i mislim da je najpravedniji rezultat jer je utakmica bila neverovatno losa moramo biti iskreni,kad se sve pogleda moze se reci BRUKA za nas fudbal kad tako igraju dva nasa najbolja kluba nadam se da ce u Sredu biti mnogo bolja utakmica
A sta je bilo u sredu ???!!!! Pa trpali smo mrsu grobarsku smrdljivu sto samo smrdi onako lep grad !!! Ma verovatno piksi i ovu utakmicu namestio ?!!?!?!!?Zubbbbb:OVO JE BILO NERESENO ZATO STO JE SUDIJA ZVEZDAS PA PONISTIO CIST GOL ALI VIDECEMO SE U SREDU