Nije to zbog toga....
Nego danas zene ne znaju da kuvaju.
Ili jedu pikantno ili jedu pomije, u svakom slucaju ne kuvaju i ne jedu zdravu hranu, osim sto racunaju restoran i sto im drugi napravi.
Znaci moras sam ako ti se ne jede deterdzent, masno i slano.
Vole da briskaju i pomeraju stvari, to im leci depresiju, a i muskarcima koji imaju psihicke probleme (ko od njih to radi).
Kod mene vole da sredjuju sobu, a kod sebe im ne smeta nered da odmah izvrsis harakiri.
Postujem njihovu predanost cistoci odece, mislim da je zbog pi faktora i toga sto ako ne paze, zamirisu infekciju...
Ali i tu ima sve vise izroda zenskog roda, vole crno da se ne vidi stroka...
Peglanje je gadan posao muskarcima, i u proseku zene , starije zene , to umeju bolje, a cesto, bas cesto vidjam zene koje su preskocile peglu, a bas su morale da je upotrebe....vidi se to....
Sta da misli covek o takvoj?
Nista lose, ali nema ni bonus poena...
Jedino sto mi ne ide nikako zajedno, jos nisam video, a to je pirsing zensku i da je vredna i da zna da radi kucne poslove...to jos nisam video...
Najgora stvar sto muskarac moze da uradi u zivotu je da omoguci zeni VISE SLOBODNOG VREMENA.
Ne zbog neke ravnopravnosti i drugarstva, nego zato sto je zena frustraciono bice i dobijanjem vise slobodnog vremena, a da vi pokupite umor, dobicete veliku neravnotezu....ona skuplja frustraciju i potrebu za potvrdjivanjem u sebi, a vi skupljate umor i nedostatak hendlovanja, akcije koja bi bila pozeljna u tom trenutku...
Obicno se zavrsi tako sto zena potrazi akciju na nekom drugom mestu...