Ciscenje

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
izbacio sam tepihe i zavese još odavno, skroz nepotrebne stvari koje samo guše prostor i skupljaju prašinu.
imam parket i laminat, prelazim ih onim kao džogerom od tvrdog sunđera koji omekne u vodi.
mašinu za veš koristim takođe.
truleks krpom brišem često prašinu sa nameštaja.
žao mi je što nemam živaca za kuvanje, nego uglavnom jedem školjke iz konzerve.

izbacio sam tepihe i zavese još odavno, skroz nepotrebne stvari koje samo guše prostor i skupljaju prašinu.
imam parket i laminat, prelazim ih onim kao džogerom od tvrdog sunđera koji omekne u vodi.
mašinu za veš koristim takođe.
truleks krpom brišem često prašinu sa nameštaja.
žao mi je što nemam živaca za kuvanje, nego uglavnom jedem školjke iz konzerve.

Поента и јесте да се прашина задржи на њима и да је ти после усисаш, а не да је удишеш.

Поента и јесте да се прашина задржи на њима и да је ти после усисаш, а не да је удишеш.

Lakše je prašinu odstraniti vlažnom krpom nego usisivačem . Klasični usisivač više razbaca prašine okolo nego što usisa .
Izuzetak je kirby ali on košta oko 2000 evra .Kod mene u kući su demonstrirali rad kirbyja i pao sam na doope kada
sam vidio koliko su prašine izvukli iz itisona i kauča . Poslije te demonstracije sam izbacio iz kuće i kauče i ubacio
drvene krevete sa dormeo ležajevima . Jeste da je koštalo ali vrijedi .

Lakše je prašinu odstraniti vlažnom krpom nego usisivačem . Klasični usisivač više razbaca prašine okolo nego što usisa .
Izuzetak je kirby ali on košta oko 2000 evra .Kod mene u kući su demonstrirali rad kirbyja i pao sam na doope kada
sam vidio koliko su prašine izvukli iz itisona i kauča . Poslije te demonstracije sam izbacio iz kuće i kauče i ubacio
drvene krevete sa dormeo ležajevima . Jeste da je koštalo ali vrijedi .

Лакше јесте, али треба то радити сваки дан, па му дође на исто. Ја сам и рекао да користим јачи усисивач, са воденим филтером, воду мењам на сваких рецимо 5-6 усисаних квадрата, и увек се изнова зачудим како је прљава.
Итисоне после неких 10-так или више година треба заменити.

a bavim se kad moram...još nije stigla mlada,pa sve moram sam...:roll:
inače, baš sam danas skoro pa generalno sređivao...udavio me domestos...

- - - - - - - - - -

a tek brisanje prokletih venecijenera :vugla u zid:

nikad apsolutno nikad ne bih uradio bilo sta u kuci po pitanju brisanja i cescenja ako u kuci postoji zensko.To je posao za zene i muskarac ne treba da se bavi tim prizemnim poslovima.

Posto sam upravo zavrsio sa usisavanjem, pade mi na pamet da pitam muskadije bave li se tim sportom. Uzmete li ponekad usisivac u ruke, stanete za sudoper, peglate li, masina za ves vam je maciji kasalj ili je ipak slicnija uss enterprise-u ... pranje prozora je vec expert level, rekao bi .

Sada zivim sam i obavljam sve navedeno. Prasinu treba stalno brisati i to najvise iritira a peglanje je najkomplikovanije.

Posto sam upravo zavrsio sa usisavanjem, pade mi na pamet da pitam muskadije bave li se tim sportom. Uzmete li ponekad usisivac u ruke, stanete za sudoper, peglate li, masina za ves vam je maciji kasalj ili je ipak slicnija uss enterprise-u ... pranje prozora je vec expert level, rekao bi .

ja cu ceo zivot tvrditi da muskarci vise rade po kuci i vise pomazu zene bi bile odmornije i zeljnije :per:...al ozbiljno:)

Nije to zbog toga....

Nego danas zene ne znaju da kuvaju.
Ili jedu pikantno ili jedu pomije, u svakom slucaju ne kuvaju i ne jedu zdravu hranu, osim sto racunaju restoran i sto im drugi napravi.
Znaci moras sam ako ti se ne jede deterdzent, masno i slano.

Vole da briskaju i pomeraju stvari, to im leci depresiju, a i muskarcima koji imaju psihicke probleme (ko od njih to radi).
Kod mene vole da sredjuju sobu, a kod sebe im ne smeta nered da odmah izvrsis harakiri.

Postujem njihovu predanost cistoci odece, mislim da je zbog pi faktora i toga sto ako ne paze, zamirisu infekciju...
Ali i tu ima sve vise izroda zenskog roda, vole crno da se ne vidi stroka...

Peglanje je gadan posao muskarcima, i u proseku zene , starije zene , to umeju bolje, a cesto, bas cesto vidjam zene koje su preskocile peglu, a bas su morale da je upotrebe....vidi se to....
Sta da misli covek o takvoj?
Nista lose, ali nema ni bonus poena...

Jedino sto mi ne ide nikako zajedno, jos nisam video, a to je pirsing zensku i da je vredna i da zna da radi kucne poslove...to jos nisam video...

Najgora stvar sto muskarac moze da uradi u zivotu je da omoguci zeni VISE SLOBODNOG VREMENA.
Ne zbog neke ravnopravnosti i drugarstva, nego zato sto je zena frustraciono bice i dobijanjem vise slobodnog vremena, a da vi pokupite umor, dobicete veliku neravnotezu....ona skuplja frustraciju i potrebu za potvrdjivanjem u sebi, a vi skupljate umor i nedostatak hendlovanja, akcije koja bi bila pozeljna u tom trenutku...

Obicno se zavrsi tako sto zena potrazi akciju na nekom drugom mestu...

Sve radim sam to je normalno mada ne vidim kako neko ko je single a zivi danas ne pre 100g to ne radi.
Ko da ti pere i cisti to je jos jedna glupa zenska predrasuda kao muskarci fol trutovi a one jadne kucne pomocnice.
Missim zene najcesce mladim muskarcima same zabranjuju da se bave tim poslovima da bi imale za sta da kukaju-meni keva nije davala da koristim ves masinu da je ne pokvarim i peglu da se ne opecem.
I to je fakultetski obrazovana zena.
Moz misliti kakve su tek ove hc seljanke ko majke.

Sve radim sam to je normalno mada ne vidim kako neko ko je single a zivi danas ne pre 100g to ne radi.
Ko da ti pere i cisti to je jos jedna glupa zenska predrasuda kao muskarci fol trutovi a one jadne kucne pomocnice.
Missim zene najcesce mladim muskarcima same zabranjuju da se bave tim poslovima da bi imale za sta da kukaju-meni keva nije davala da koristim ves masinu da je ne pokvarim i peglu da se ne opecem.

:lol:

Ne apsolutno sve, valjda zato sto mogu tako, ali svakako da mi nije tesko da zasucem rukave. Niti je to nesto sto musakrcu umanjuje vrednost ili muskost ili sta sve ne. Osim ako se covek ne nadje u tome :lol:

Zivim sam tako da moram inace bih ziveo u svinjcu.

- - - - - - - - - -

Po tvojoj prici majka je bila ta koja je vodila glavnu rec i sa kojom si verovatno imao sukoba. Kod mene je to cale, a sa njim sam cesto imao sukobe, jer je neracionalan.:kafa:
Majka je druga prica potpuno.

Mm je nekad ranije radio sve to, jer ja nisam bila u mogucnosti.
Sad kad ja mogu i stizem da zavrsavam sve kucne poslove jedino sto ga zamolim da uradi je da cetkom izriba prozore jer ja ne mogu da dohvatim :lol:
Ne treba nista da radi ako sam ja tu, al' svakako da godi kad upita da li mi treba pomoc s necim, isto kao da i je i uradio to umesto mene .. dovoljno da misli :zaljubljena:

pa kada si sam
onda ili plati pomoćnicu
ili se sam lati posla

sve je to za nas ljude ;)

čistim svoj život od onih šupljih ljudi,
kojima vjetar huji kroz glave i kroz grudi
....
čistim svoj život, da spasim dok je vrijeme,
malu jutarnju nježnost i gorko noćno sjeme
...
čistim svoj život od prividnog svijeta,
od ljubavi bez traga, od jeftinih predmeta

Gdje li sam ih kupio?Gdje sam ih sakupio?

Back