Ciscenje

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
Posto sam upravo zavrsio sa usisavanjem, pade mi na pamet da pitam muskadije bave li se tim sportom. Uzmete li ponekad usisivac u ruke, stanete za sudoper, peglate li, masina za ves vam je maciji kasalj ili je ipak slicnija uss enterprise-u ... pranje prozora je vec expert level, rekao bi .

Posto sam upravo zavrsio sa usisavanjem, pade mi na pamet da pitam muskadije bave li se tim sportom. Uzmete li ponekad usisivac u ruke, stanete za sudoper, peglate li, masina za ves vam je maciji kasalj ili je ipak slicnija uss enterprise-u ... pranje prozora je vec expert level, rekao bi .

Jedino usisivac i krpa, prozori mi nisu problem.
Sto se tice ostalog za sada nije bilo vece potrebe da ucim kako se radi.

Moj je došo 7 dana prije mene sa odmora

Kad sam ušla u stan kofer stoji u hodniku a putna torba u primacoj sobi

Sve raskurlano oblačili se iz kofera

Istog momenta mi je pao mrak na oči

bas davDim
connie_girl_cleanglasses.gif

sve ja to znam, samo nemam bas strpljenja, spichkam to na brzinu, ok ponekad i detaljnije sve sredim

jedino mi kuvanje ne ide nikako

Sve sam to radio dok su mi deca bila mala,peglanje pelena i prostiranje straamplica i benkica,usisivac,pranje sudova,namestanje i ubacivanje vesa u masinu za pranje i prostiranje vesa.I posle jos dugo kasnije sam to radio,kad god zena nije mogla.Sve dok nisam povredio kicmu i sad nista od toga.

Garantujem da nema svestranijeg muškarca u nekoj mojoj bližoj okolini . Pošto većini muškaraca iz poznavanja muških poslova
mogu očitavati lekcije nije me blam da radim po potrebi ni ženske poslove .Kad se kupovao usisivač ja sam ga birao a kupio sam
Samsung 1600 w sa tvisterom .Naravno da sam se prije toga konsultovao sa nekim ženama . Sad mi ova sadašnja ne da da petljam sa
usisivačem jer ona hoće da se osjeća kao domaćica ali sam ovih dana ispekao oko 100 kg paprike .
Sretna žena . Kaže da sam ružan ko lopov ali zato radim kao singerica .

Garantujem da nema svestranijeg muškarca u nekoj mojoj bližoj okolini . Pošto većini muškaraca iz poznavanja muških poslova
mogu očitavati lekcije nije me blam da radim po potrebi ni ženske poslove .Kad se kupovao usisivač ja sam ga birao a kupio sam
Samsung 1600 w sa tvisterom .Naravno da sam se prije toga konsultovao sa nekim ženama . Sad mi ova sadašnja ne da da petljam sa
usisivačem jer ona hoće da se osjeća kao domaćica ali sam ovih dana ispekao oko 100 kg paprike .
Sretna žena . Kaže da sam ružan ko lopov ali zato radim kao singerica .

Jasta, ipak je drugacije kad nam je uredno mjesto boravka, bolja energija cirkulise kroz prostor :D

Jasta, ipak je drugacije kad nam je uredno mjesto boravka, bolja energija cirkulise kroz prostor :D

Do prije dve godine sam živio sa majkom . Ona ima 80 godina i poprilično je bolesna . Logično je da ja radim poslove koje ona ne može.
Nebitno je da li su to muški ili ženski poslovi . Poznajem dosta muškaraca koji se užasavaju ženskih poslova mada nisu ni za ***** ni što se
tiče muških poslova . Moj otac je bio oficir a znao je i da kuva . Muškost se pokazuje na drugi način .

Do prije dve godine sam živio sa majkom . Ona ima 80 godina i poprilično je bolesna . Logično je da ja radim poslove koje ona ne može.
Nebitno je da li su to muški ili ženski poslovi . Poznajem dosta muškaraca koji se užasavaju ženskih poslova mada nisu ni za ***** ni što se
tiče muških poslova . Moj otac je bio oficir a znao je i da kuva . Muškost se pokazuje na drugi način .

Slazem se, termin zenski posao treba uglavnom da posluzi kao izgovor za aljkavost ...

Bravo :)

posto zena ima gadnu mecku tim danima sam ja bedinerka.
nista mi nije strano, jedino izbegavam prasinu da brisem :lol:

resto mi je ok

u kuhinju se ne guram previse. sto se kuvanja tice to volim u dvoristu u kotlicu ili u tepsiji
slobodno mogu reci da 1-2 puta mesecno kuvam, i svaki put je neprejebbljivo

ne moz ti butan da uporedis sa kotlicem ;) :cool:

Имамо итисоне по кући, они скупљају длаке и прашину ненормално (ваљда је то добро јер прљавштина не циркулише по стану), тако да кад се чисте, прво иде четкање, па онда усисавање јаким усисивачем, усисати цео стан је оно, веома добра физичка вежба за јачег мушкарца, и то је оно што где сам се препознао, да не кажем жена ми суптилно ставила до знања да јој треба моја снага.

Од осталих кућних послова ништа, сем наравно поправки свих врста, кречења, глетовања, фарбања, струје, одржавање рачунара, мобилних, итд..

Није нама јакима и паметнима лако :mrgreen:

Имамо итисоне по кући, они скупљају длаке и прашину ненормално (ваљда је то добро јер прљавштина не циркулише по стану), тако да кад се чисте, прво иде четкање, па онда усисавање јаким усисивачем, усисати цео стан је оно, веома добра физичка вежба за јачег мушкарца, и то је оно што где сам се препознао, да не кажем жена ми суптилно ставила до знања да јој треба моја снага.

Од осталих кућних послова ништа, сем наравно поправки свих врста, кречења, глетовања, фарбања, струје, одржавање рачунара, мобилних, итд..

Itisoni su srranje . Ja sam ih izbacio i postavio brodski pod .

posto zena ima gadnu mecku tim danima sam ja bedinerka.
nista mi nije strano, jedino izbegavam prasinu da brisem :lol:

resto mi je ok

u kuhinju se ne guram previse. sto se kuvanja tice to volim u dvoristu u kotlicu ili u tepsiji
slobodno mogu reci da 1-2 puta mesecno kuvam, i svaki put je neprejebbljivo

ne moz ti butan da uporedis sa kotlicem ;) :cool:

Kotlic i rostilj, jbg to su bas muski poslovi ( uz pivo naravno) :D

Nije Bgm, bolje se praviti da ne znas mnogo toga :D

Back