Ciscenje snega

Небитно, тако имате право да не плаћате за чишћење снега, али ће те својом глупошћу и то плаћати.

Idu lokalni izbori i kod mene u kraju sredili park... Sve kako treba, ali fali bar JEDNA kanta za djubre. Nije me mrzelo da zovem opstinu jer je na tabli njihovo ime kao investitori. Kazu, hvala lepo bice postavljeno. Datum kad sam ih zvao je septembar prosle godine. Sta mislis, da l su bar tu jednu postavili?

Poslednja izmena:
Idu lokalni izbori i kod mene u kraju sredili park... Sve kako treba, ali fali bar JEDNA kanta za djubre. Nije me mrzelo da zovem opstinu jer je na tabli njihovo ime kao investitori. Kazu, hvala lepo bice postavljeno. Datum kad sam ih zvao je septembar prosle godine. Sta mislis, da l su bar tu jednu postavili?
Не знам, код нас би поставили, али би исто тако неког ребнули због снега, или непокошене траве испред куће, непријављене сече дрвета исто испред куће итд.

Не знам, код нас би поставили, али би исто тако неког ребнули због снега, или непокошене траве испред куће, непријављене сече дрвета исто испред куће итд.

Ovako mogu do 101 i nazad. Koga ja da rebnem zbog kante? Mozes da zamislis kako park uvece izgleda? U stvari, nasa posla.

To sto vam radi sa placanjem je i vise nego bezobrazno, nisi jedina. Bila si mi simpaticna na Brdu, cak sam ti i vrata otvorio da udjes u jednu drzavnu firmu...

ili distribucija ili matijevic kad sam isla da kupim pilece nogice za pse :)

- - - - - - - - - -

prosle godine neko ukrade tri klupe iz parka koje su tek postavljene
one lepe sa konstrukcijom od kovanog gvozdja
i skloni ih na terasu od mog pp
ako ti kazem da sam zvala - policiju, komunalnu policiju, gradsko zelenilo i ne znam koga jos na koga su me uspucivali
i na kraju kazem - ma ebite se.. posle nedelju dana su te klupe naravno nestale, a da se niko od odgovornih nije ni pojavio ni pozvao

ili distribucija ili matijevic kad sam isla da kupim pilece nogice za pse :)

- - - - - - - - - -

prosle godine neko ukrade tri klupe iz parka koje su tek postavljene
one lepe sa konstrukcijom od kovanog gvozdja
i skloni ih na terasu od mog pp
ako ti kazem da sam zvala - policiju, komunalnu policiju, gradsko zelenilo i ne znam koga jos na koga su me uspucivali
i na kraju kazem - ma ebite se.. posle nedelju dana su te klupe naravno nestale, a da se niko od odgovornih nije ni pojavio ni pozvao

Tesko da je Pera Matijevic drzavna firma, ali nikad se ne zna. Ipak je to ova prva firma gde ti/nam svakog meseca otmu par crvenih.

Isto izgledas kao na slikama, ali nemas godina koliko pises da imas. Genetika, valjda.

Tesko da je Pera Matijevic drzavna firma, ali nikad se ne zna. Ipak je to ova prva firma gde ti/nam svakog meseca otmu par crvenih.

Isto izgledas kao na slikama, ali nemas godina koliko pises da imas. Genetika, valjda.

da je par crvenih.ja im ostavim desetine crvenih svakog meseca :(
imam godine ali nemam i bore da to i dokazem :) :zag:

Danas sam video nekoliko žena koje lopataju i čiste sneg, zar to nije sramota, da se nežniji pol tako fizički zlostavlja?
Pitanje za muškarce: pomažete li tuđim ženama?

pomažem
a055.gif

Back