Čišćenje od marihuane

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 430818

Obećava
Poruka
77
Pozdrav.
Treba mi pomoć podhitno...
Pušio sam marihuanu danas, roditelji znaju da je ponekad koristim i hoće da me bace na test na urin prekosutra...
Pre sam se izvlačio na onu foricu sa pljuvačkom (kada pišam da pljunem u časicu i promešam sa prstom..) i stvarno je radilo, svaki put sam bio negativan na marihuanu, ali su moji saznali za tu foru (ne pitajte kako...)
Pa ako neko mozda zna još neku foru za negativan test... da napiše... puno bi mi pomogao...
Ili ako postoji neka fora da se ocistim za jedan dan....
Jer ako budem bio pozitivan... GOTOV SAM 😳
HVALA UNAPRED!

šta kenjate po dečku,vi ste svi bili kaludjeri u njegovim godinama?Ionako mu je prpa,nakon takvih komentara može samo još više da bude anksiozniji
Nema ti druge sad moraš da istrpiš i da ispaštaš zbog greške,a za ubuduće ili skroz batali vutru ili je smanji na neki minimum minimuma,može se bez toga svakako

šta kenjate po dečku,vi ste svi bili kaludjeri u njegovim godinama?Ionako mu je prpa,nakon takvih komentara može samo još više da bude anksiozniji
Nema ti druge sad moraš da istrpiš i da ispaštaš zbog greške,a za ubuduće ili skroz batali vutru ili je smanji na neki minimum minimuma,može se bez toga svakako
Treba da bude covek i da prizna i da prestane to da radi. Realno sam mu rekao da ako ima problema da ih resi kod psihologa ili drugog strucnog lica. Ne mozes lepim recima resiti ovakve stvari. Jos kaze ponekad koristi... Kakva ce biti svrha od njega ako se navuce na nesto sto ce ga upropastiti. Oporavak od takvih stvari traje godinama, a i pitanje je koliko se njih oporavi.

A ti znaš da nismo bili kaluđeri? Ne jede se sve sto leti? Bolje da sazna prije, nego kasnije.I kažemo mu za njegovo dobro,mi od toga nemamo ništa.
A on ne zavarava roditelje,koji mu sigurno žele dobro,nego samog sebe.

Ako ne trolujes daj boze da te uhvate i nalemaju. 2002 si godiste, da li imas 18 godina, a vec si narkoman. Za tvoje dobro bolje da te uhvate, niko ko je duvao iz srednje nije dobro prosao, a neki su presli na ozbiljnije stvari i sada imaju ozbiljne probleme. Narkomanija i alkohol nisu resenje, idi kod psihologa i rascisti stvari
Da imam 18 godina.
Ne koristim nista osim trave,vec 2 godine, tako da nisam narkoman i trava u vecini slucajeva ne izaziva zavisnost kao sto nije ni kod mene...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back