Cirkus u Šapcu: održali minut ćutanja za slikara, a on se pojavio na izložbi

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.092
Da ovaj grad polako počinje da liči na "Leteći cirkus Monti Pajtona" i nije nešto novo,
prenosi šabački "Ipress", ali činjenica da manufaktura za gluposti radi danonoćno,
zasigurno će vas iznenaditi i nasmejati.

U Muzeju grada Šapca juče je otvorena izložba slika umetnika Ljube Popovića na
kojoj se zbio apsurdan događaj kojem mogu da pozavide i autori najbizarnijih romana
današnjice.

Screenshot_46.png

Screenshot_42.png

Screenshot_43.png

...//...

U Muzeju grada Šapca juče je otvorena izložba slika umetnika Ljube Popovića na
kojoj se zbio apsurdan događaj kojem mogu da pozavide i autori najbizarnijih romana
današnjice.
Ko je iz Sapca zna kakav je to skup nepismenih i tupavih ljudi u sns. I ne cudi me, cekam samo kad ce neko od njih da zove Baha da mu svira na svadbi.
Narod bi rekao seljacka posla, a ja bih rekao bolest ....postavljaca i komentara....
Onaj losiji, pokvareniji deo naroda bi rekao- sendvic za gospodina....

Ko je iz Sapca zna kakav je to skup nepismenih i tupavih ljudi u sns. I ne cudi me, cekam samo kad ce neko od njih da zove Baha da mu svira na svadbi.

Onaj losiji, pokvareniji deo naroda bi rekao- sendvic za gospodina....
Metronom uvek ide kako ga gazda podesi

Metronom uvek ide kako ga gazda podesi
Ne pratim rijalitije, ali sam se iznenadio kada sam cuo da je pobedio neki pevac za koga znam da je debil, a zasto je pobedio jer su ga napadali sve vreme....zakljucak iz rijalitija je da narod brani one koje napadaju, koliko to ima veze sa botovima na tviteru veliko je pitanje....
Recimo da je ova tema svetski problem media, ali ti i tu vidis vucica, da li si programiran da samo njega gledas? ili si podesen da ga prozivas da bi ga narod branio na izborima?

Ne pratim rijalitije, ali sam se iznenadio kada sam cuo da je pobedio neki pevac za koga znam da je debil, a zasto je pobedio jer su ga napadali sve vreme....zakljucak iz rijalitija je da narod brani one koje napadaju, koliko to ima veze sa botovima na tviteru veliko je pitanje....
Recimo da je ova tema svetski problem media, ali ti i tu vidis vucica, da li si programiran da samo njega gledas? ili si podesen da ga prozivas da bi ga narod branio na izborima?
Ne znam ko je "dirnuo" u Vuleta na temi?

Back