cirkulacija

CAMARO SS

Domaćin
Poruka
4.439
kad malo zahladni meni se ruke(šake) smrznu tj jako su mi hladne i nikako ne mogu da ih ugrijem ..e sad mene interesuje imate li vi kakvo riješenje kako da povećam cirkulaciju krvi kroz šake ili nesto drugo(pošto se ne razumijem mnogo u medicinu) ...samo nemojte da mi preporučujete tablete jer od toga nema ništa( u životu popio samo par brufena i to kad bas zagusti :lol:)

kad malo zahladni meni se ruke(šake) smrznu tj jako su mi hladne i nikako ne mogu da ih ugrijem ..e sad mene interesuje imate li vi kakvo riješenje kako da povećam cirkulaciju krvi kroz šake ili nesto drugo(pošto se ne razumijem mnogo u medicinu) ...samo nemojte da mi preporučujete tablete jer od toga nema ništa( u životu popio samo par brufena i to kad bas zagusti :lol:)

Fizicka aktivnost! Pocni da treniras nesto.

Imala sam takav problem sa nogama i rukama ranije. Nestalo je samo od sebe prije nekoliko godina, a nemam pojma zašto je nestalo.:)

pošto si sa primorja a hladne su ti ruke mora da imaš ozbiljan problem.Pa evo ti saveta:
stavi u šerpu 1,1 l vode i prokuvaj pa skini sa ringle.Oljušti 30 češnjeva belog luka i 3 limuna srednje veličine pa sve to samelji (limun zajedno sa korom ).Kada se voda prohladi da bude mlaka onda sve to sjedini i vrati na ringlu da izbije samo prvi ključ(provri)pa skini ,poklopi i ostavi da odstoji 24 sata.Zatim sve to procedi u flašu (sa gazom).Dobićeš 1 l napitka koji se pije svako jutro po jedan dl na prazan stomak i posle 40 min. se jede.Treba da popiješ 4 l napitka i praviš pauzu od 6 meseci.Posle toga možeš da kažeš zbogom hladne ruke i noge.

Back