CIRILICA

sasasta

Buduća legenda
Poruka
33.993
Mislim da mariceva emisija cirilica zasluzuje da ima temu ovde.
mozda bi trebalo i na ozbiljnije mesto da se nalazi mozda je vec i ima ali je nisam nasao a ako je ima izvinjenje.

maric na sebi svojstven nacin kroz svoj talk sou ugosti veliki broj gostiju i gde se mogu razne stvari saznati.

ja ga redovno gledam i pokusavam da izmedju raznih izjava dodjem do nekog zakljucka i istine.

Nesvidja mi se Marić i njegov smisao za humor, ali očito da takve emisije kao što je njegova fale narodu, i da su možda potrebnije od raznih Turskih i sličnih serija. Dopada mi se i Ćadjava Mehana na Hepiju, još samo kad bi bilo manje onih glumaca što se glupiraju u toj emisiji

Занимљива емисија, али нервира ме Марић, стално упада у реч а има и боју гласа која је мени иритантна и пробија ми уши.

Mislim da mariceva emisija cirilica zasluzuje da ima temu ovde.
mozda bi trebalo i na ozbiljnije mesto da se nalazi mozda je vec i ima ali je nisam nasao a ako je ima izvinjenje.

maric na sebi svojstven nacin kroz svoj talk sou ugosti veliki broj gostiju i gde se mogu razne stvari saznati.

ja ga redovno gledam i pokusavam da izmedju raznih izjava dodjem do nekog zakljucka i istine.

Meni se ta emisija puno sviđa i redovno je gledam.

Maric je novinarska starleta koji od ozbiljnih tema pravi sprdnju da bi bio interesantan, kao i neki forumasi ovde na ozbiljnim temama. Pravi humor tamo gde nema mesta za to.
To je kad voditelji i novinari umisle da su zvezde. Zalost. Totalno poremecen sistem vrednosti.

Jednom umal da razbijem televizor zbog Marićevog neotesanog upadanja u reč i prekidanja gostiju.

Od tad ne gledam više Ćirilicu, sem eventualno na internetu kad neko postavi link .

mislio sam da kako koja bude emisija napisem nesto zanimljivo sta sam saznao u njoj ali izvinite danas je bota gost a njega cim vidim dobijem alergijski napad kijavice i stvarno nisam mogao da gledam.on je godinama pricao sta je imao i svi ga znamo.

dinkic veceras .nadjene pare u svajcarskim bankama bivsih sps funkcionera.marjanovic preko milion maraka verovatno a on se kao cudio.

mmf se interesuje samo da li zemlja moze vracati spoljni dug a kako narod zivi ili bilo sta drugo ih ne interesuje.

treci smo u svetu po izvozu zenskih carapa.radulovic je pokvario neke poslove sa japancima u vezi vazdusnih jastuka.

nista posebno veceras dinkic je iskusan lisac.mislim da ne govori istinu samo kad prica.

Najbolja emisija , tipicni gosti : penzioneri , bivsi udbasi , clanovi grupe 69 i ljudi koji znaju najvece svetske tajne ... A Maric je kralj, kao da je uvek pijan (a sto je najbolje , nije ! :lol: ) !

Poslednja izmena:
veceras vucicevic iz informera ,rasim ljajic i panovic iz danas-a .

dosov sistem je dosta unazadio zemlju agenijama ugradjivanjem i privatizacijom.pravljeni su putevi zbog dobijanja glasova a ne zbog napretka zemlje.zato su radjeni neki nebitni lokalni a ne autoputevi.

godisnje nam treba 4 milijarde evra investicija u privredu da bi se oporavljali.600 privatizacija je ponisteno i pljackaski obavljeno.

oko 31 000 sluzbenih automobila bez javnih preduzeca.vozni parkovi nekih preduzeca su jaci nego nekih vlada.

fudbaleri se biraju preko kaseta a niko ne odgovara za greske zato se dovode svakakvi i trose pare

dinkic je uveo solidarni porez a sada u predizbornoj kampanji najvise galami protiv njega.

Poslednja izmena:
veceras ruzic iz sps i selakovic iz sns i lazanski.sankcije uvedene rusiji su samo pro forme.

zavrsena je celokupna istraga oko curuvije.

sudije koje nisu radile svoj posao su unapredjene umesto da se procesuiraju.

Poslednja izmena:
Ja redobvno čitam sve postove, znači ne priča sam sebi nego iznosi nama. naravno da se tamo priča i o svjetskim zavjerama mada to pričaju na posprdan način, ali ima i ozbiljnih sagovornika.

repriza neke emisije.gosti dr aleksandar zivotic istoricar ,simo cirkovic publicista i vladan glisic iz dveri .govore o crnoj ruci istoriji i zaverama.

rusi su ucestvovali u 27 martu 1941. to je odlozilo napad na rusiju za 6 nedelja i umesto 15 maja bilo je oko 22 juna.

cosic je dok je bio predsednik pitao u sanu sta da rade a neko mu je rekao da to treba da mu kazu spijuni i diplomate a da oni mogu da mu kazu sta je bilo pre 100 godina.

uvek su postojali ratni profiteri i tajkuni.

zanimljivo je kao podsetnik pa i da pisem samo sebi ali mislim da zaista kompetentni ljudi u emisiji cesto iznose stvari koje sira javnost ne zna.

danas posto je repriza nisam mislio da pisem ali ucesce ruskih tajnih sluzbi u martovskim demonstracijama mi je izuzetno zanimljivo

takodje nije samo ruska zima pobedila nemacku,rusi su se vec bili konsolidovali a nemci su potcenili ruske rezerve i prostranstvo.

pisem najbitnije detalje iako ima jos ponesto zanimljivo a svako je pozvan da ubaci poneku zanimljivost.

veceras cetnici,dobrovoljci na krimu i dr dragan petrovic sa instituta za medjunarodnu politiku. .prica se o ukrajini.nista posebno novo.

janukovic je pokusao da balansira kao tito izmedju rusije i amerike

Poslednja izmena:
veceras lazanski ,dusan prorokovic ,sonja biserko i jelena milic iz centra za evroatlantske integracije izgleda ucenica sonje bisrko.

turska je 1974 odvojila deo kipra i proglasila svojim ali niko nije nista preduzeo zato sto je turska clanica nato-a.

nije bilo sankcija niti galame zapada.

ova milicka je bila 2002 deo neke strane agencije koja je istrazivala navodnu prodaju sadamu interkontinentalne rakete a lazanski kaze da tada nismo imali tehnologiju da pravimo ficu a kamoli rakete

znaci vec ima duzi staz u delovanju *za srbiju*

Poslednja izmena:
veceras joska broz,mario laguori pisac,jovan opacic zastupnik izbeglica iz krajine i misa djurkovic pisac.
albansko pismo i drzava je pravljena krajem 19 veka u becu.
engleske tajne sluzbe nam odavno zakuvavaju corbu jos od pocetka 20veka.
gospa iz medjugorja je bila politicka manipulacija.
2,4 milijarde evra nam je godisnji manjak.sa prodajom epsa i telekoma i jos nesto zaduzivanja taljigacemo jos 5-6 godina.a posle

800hilj ljudi u drzavnim preduzecima 700hilj u privatnim 1,5 miliona penzionera .to je 3 miliona od 7 miliona glasaca a zvanicno milion nezaposlenih a ispada po racunu 4 miliona

Poslednja izmena:

Back