Cipras podnosi ostavku večeras, izbori u septembru

Konačno i njemu da vidimo leđa.

AlexisKremlin_3260403b.jpg

Uskoro će ruski uticaj biti proteran sa Balkanskog poluotoka.

Konačno i njemu da vidimo leđa.

AlexisKremlin_3260403b.jpg

Uskoro će ruski uticaj biti proteran sa Balkanskog poluotoka.

Ти волиш да радиш за окупаторе , мрзиш сопствену нацију нашу словенску и јужно словеснку и источно словенску ..

штета за Ципраса , био је хаос тип

- - - - - - - - - -

Ја заиста верујем да ће Ципрас да победи у свему овоме , нешто мора да се деси

Ти волиш да радиш за окупаторе , мрзиш сопствену нацију нашу словенску и јужно словеснку и источно словенску ..

- - - - - - - - - -

A sto ti malo ne pratis vesti iz slobodnog sveta. Putinovi mediji tu ne pomazu.
Kako moze Cipras da pobedi ako ga pola partije napustilo?

Prema njegovim rečima, pošto prvi deo finansijske pomoći stiže on sada ima moralnu dužnost da pita grčki narod za njihov sud o tome.

Osim toga, Cipras je naveo da će tražiti glasove Grka kako bi nastavio program svoje vlade.

Zbog toga će Grci, kaže, morati da odluče da li ih je on hrabro predstavljao pred kreditorima.

Cipras je ostavku objavio u televizijskom obraćanju građanima.

Uskoro opširnije...
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=08&dd=20&nav_category=78&nav_id=1029399

Podnela ********* ostavku. Prevario narod sa referendumom i sad bi trebalo da položi račun.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Bio je haos tip dok nije dao Junkeru da ga hefta.

Кад упоредимо ове наше што глуматају да су власт, ова Ципрасова оставка још дође као моралан чин, иако је урадио све оно што је обећао да неће. Не би ме изненадило да следећа влада буде националистичка, мада све је то већ превазиђено, јер против овог финансијског ропства се може борити само правом револуцијом.

Грчка уступила 14 аеродрома немачком конзорцијуму као услов за кредит

http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=194626

све је јасније да је Ципрас изгледа одпочетка био ционистички пион....представљен као *ослободилац Грчке од банкара* потписао је горе услове него што је имала прошла Влад коју су оборили...Охи,а?па ви видите кад нам овде нуде разне *ослободиоце и револуционаре* уместо рада и јединства шта треба да радимо...мени се чини да ће Грци ускоро бвити бачени Турској на изволте да не би потписивала са Русима гасовод...а пре тога ће да је тотално очерупају и презадуже

Poslednja izmena:

Back