Cipovanje ljudi je u toku

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.497
Slusao sam na TV neki dan da ce svi Amerikanci do 2020. godine biti CHIPOVANI! (Nemojte mi traziti link, nemam ga, ako neko ima neka postavi.)

To ce doneti mnoga poboljsanja jer ce se u svakom momentu znati gde se persona nalazi, koja joj je krvna grupa, na sta je alergicna i drugi korisni licni podaci.

Licne karte ce otici u zaborav.

Racunam onako od oka da ce za dve decenije SVI ljudi na planeti imati svoj cip ugradjan u neki deo tela...

Стоку и треба жигосати, да се зна чија је.
:)

МеЏутим, чак ни стока неће да се добровољно жигоше, већ мора да је терају силом!?
Ено узми јуницу па је приближи усијаном гвожђу, има да мучи...

Значи, није стока баш толико глупа и срамота је поредити је са ђавољим робљем.

:bljak::guza::bljak:

Еееее.....Е!

Pa taj cip ce pokazati i kada je vama povisena temperatura i kad vam je pritisak nizak ili visok, kada umerte ili kada se poradjate

Meni to deluje onako, malo kao atak na privatnost ljud

Neki cika koji ce imati uvid u te informacije znace tacno gde sam i sta radim u odredjenom trenutku

Ranije je bilo spekulacija na temu da ce taj cip moci cak i da "upravlja" nasim telom u smislu da utice na neke impulse (zaboravih tacno sta i kako) ali ako taj cip moze da utice na nas npr pritisak moze da ga podigne toliko da mi umremo i bla bla bla

inace nisam pristalica teorija zavera i slicnih stvari ali ovo cipovanje mi se ni malo ne svidja, volim svoju slobodu. Mada sumnjam da ce nas iko ista pitati

Ако се будеш опирала избрисаће ти чип и онда ће те ловити по граду као биволицу на степама Африке.

Боље је мирно пристати на овај програм наших доброчинитеља.

Kod mene nista ne moze da prodje u miru.Zelim im srecu :whistling:

- - - - - - - - - -

Daces, daces....:per:

Bice obaveza.

Kao vakcinacija ili licna karta.

necu necu :per:

pod moje telo strana tela ne mogu da idu :zkez:

Као што исправно каже колега Блајби, no negocio con terroristas.

Kо се буде бунио биће најстрожије санкционисан и одстрељен као бесно псето.

Bez sale, cipovanje ce smanjiti na minimum kriminal i terorizam jer ce i jedni i drugi biti odmah pohvatani, nece imati kuda da se skriju....

Back